Meniul masterchefului Tom Kerridge la înălţime

British Airways a introdus meniuri noi, realizate de bucătarul britanic cu o stea Michelin.

Foto: British Airways


Illusztráció: PCA-Stream

Cei care călătoresc la clasa Economy nu înseamnă că nu se pot bucura de privilegii de prim rang – cel puţin așa au gândit managerii British Airways, care încearcă să re-atragă pasagerii printr-o strategie îndrăzneaţă. Compania aeriană britanică a introdus meniuri noi pentru pasagerii clasei Economy pe zborurile sale europene pe distanţe scurte, realizate de bucătarul cu o stea Michelin, Tom Kerridge. Cheful, popular la nivel mondial prin emisiunile sale de televiziune, a ales în primul rând feluri britanice clasice, dar și câteva mâncăruri internaţionale au fost introduse în meniul care se poate comanda online, înainte de plecare.

Foto: British Airways

Kerridge este un maestru al bucătăriei britanice: pub-ul său, The Hand & Flowers, situat în orașul Marlow, a fost primul din Marea Britanie care a primit două stele Michelin. „Pentru mine, produsele de sezon sunt cele care fac mâncarea britanică specială", a spus Tom Kerridge. „Gătitul este o parte imensă a vieții mele şi cred că mâncarea are ca scop să creeze emoții și amintiri."

„Marea Britanie este cunoscută peste tot în lume pentru calitatea cărnii sale, iar aceste plăcinte vor fi ambasadorii bucătăriei britanice", a detaliat Kerridge.

www.youtube.com

British Airways partners with Tom Kerridge
AMI MÉG ÉRDEKELHET