Hyundai a dezvăluit primele detalii despre un nou model SUV

Cea de-a cincea generație a modelului Hyundai Santa Fe va fi disponibilă în România începând cu a doua jumătate a anului 2024.

Foto: Hyundai


Pentru transformarea radicală a modelului Santa Fe, Hyundai a adoptat un design bazat pe stilul de viață al clienților, care maximizează capacitatea de încărcare și oferă mai multa flexibilitate – atât pentru traseele urbane, cât și pentru călătoriile dedicate momentelor petrecute în natură.

Foto: Hyundai

Silueta distinctivă a noului Hyundai Santa Fe reprezintă rezultatul ampatamentului lung și a portbagajului spațios. Personalitatea puternică a modelului este accentuată de capota înaltă, luminile în forma literei „H”, aripile proemiente și ascuțite, precum și de designul frontal care include simbolul „H”.

Linia îndrăzneață a plafonului, volumul semnificativ în jurul aripilor, pasajele roților puternic conturate și jantele de 21 de inci confera SUV-ului un aspect robust. Partea din spate a fost simplificată, fiind definită de hayonul de mari dimensiuni și luminile în forma literei „H”, subliniind aspectul general armonios.

Foto: Hyundai

Noul Santa Fe dispune de un habitaclu încăpător, cu scaunele complet pliabile (al doilea și al treilea rând) fiind lider în segment în privinta spațiului interior. În contrast cu exteriorul impunător, eleganța habitaclului este subliniată de liniile orizontale și verticale, tema de design „H” fiind evidențiată de planșa de bord și de orificiile de ventilație.

Interiorul oferă caracteristici high-tech, inclusiv sistemul dual pentru încărcare wireless. Display-ul panoramic curbat conecteaza instrumentarul digital de 12,3 inci și sistemul de infotainment, contribuind la îmbunătățirea vizibilității pentru conducătorul auto. Pentru noul SUV au fost utilizate, de asemenea, materiale durabile: plastic reciclat (plafon; covorașe; spătarele scaunelor) și piele ecologică (panou de bord și portiere).

AMI MÉG ÉRDEKELHET