Nagybányára került a MOL EVO promóció főnyereménye

Petru Asaftei nagybányai ügyfelünk nyerte meg a MOL EVO promóció fődíját, a Mercedes–Benz GLA 180 modellt.

A nyereményjátékban mindenki részt vehetett, aki 2022. december 12. és 2023. február 26. között egy alkalommal legalább 150 lej értékben tankolt MOL EVO üzemanyagot. A fődíj, a Mercedes-Benz GLA 180 mellett a promóció keretében 36 darab 5000 lej értékű üzemanyagkártyát, valamint heti nyereményként további 3000 darab üzemanyagkártyát is kisorsoltak. Petru Asaftei az április 4-i sorsoláson nyerte meg a német crossovert.

A Mercedes-Benz GLA 180 meghajtásáról 136 LE teljesítményű benzines erőforrás gondoskodik, amelyhez 7 fokozatú automata sebességváltó társul. „Először nem hittem el, hogy autót nyertem, órákig meg voltam győződve arról, hogy tréfa az egész. El kellett telnie némi időnek, mire tényleg felfogtam, mi történt” – mondta Petru Asaftei, aki taxisofőrként dolgozik Nagybányán, így jól ismeri az autókat. „Többnyire a taximat használom, de időnként az új Mercedes-Benz modellel is autózok, mert nagyon tetszik. Főleg, hogy a bukaresti átvétel után hazafelé volt alkalmam alaposan megismerni" – tette hozzá Petru Asaftei, aki tavaly regisztrált a MOL GO alkalmazásba. Mint mondta, főképp üzemanyagért áll meg a MOL-töltőállomásokon.

A Fresh Corner termékeket is kedveli, különösen a kávékat és a szendvicseket.

A három nagybányai töltőállomás egyikén szinte mindennap tankol a MOL-nál, de Szatmárnémeti vagy Kolozsvár felé menet is a MOL benzinkútjait keresi. „Próbáltam már más cégek üzemanyagát is, így van viszonyítási alapom, de visszatértem a MOL-hoz. Több mint húsz éve vagyok hivatásos sofőr, érzem a különbséget, és a minőség meggyőzött. Korábban dízelüzemű taxim volt, most benzinest használok, és a MOL prémium-üzemanyagai minden esetben megfelelő motorteljesítményt biztosítottak.”


AMI MÉG ÉRDEKELHET