Cruiser elegant de la BMW Motorrad

Noul BMW R 18 Roctane este o combinaţie elegantă de tehnologie modernă și material autentice.

Foto: BMW Motorrad


BMW Motorrad, care împlinește anul acesta 100 de ani, a prezentat în 2020 cruiser-ul R 18, iar cel de-al cincilea membru al gamei de modele sosește în anul aniversar. Noul BMW R 18 Roctane este o motocicletă cu un design exterior în stil „custom bagger”.

Foto: BMW Motorrad

Designul retro este pus în valoare de o serie de detalii mate și cromate, precum și de un nivel practic ridicat: cele două cutii laterale cu un total de 54 de litri de spaţiu util vin ca dotare standard. Scaunele pe două niveluri, suporturile pentru picioare și poziţionarea levierului de viteze, precum și ghidonul supraînălţat urmează liniile clasice, așa că finisajul exterior negru este probabil cel mai potrivit pentru această formă, dar vehiculul va fi disponibil și în culorile gri metalizat sau șampanie.

Foto: BMW Motorrad

Cel mai puternic motor boxer cu 2 cilindri și 1,8 litri montat vreodată pe o motocicletă de serie are o putere maximă de 91 CP și un cuplu maxim de 158 Nm. Graţie gamei imense de dotări și accesorii, probabil nu vor exista două R 18 Roctane care să fie la fel, deoarece motocicleta poate fi personalizată până la ultimul detaliu.

AMI MÉG ÉRDEKELHET