Șase noi stații de servicii MOL pe autostrăzile A1 și A2

MOL România a deschis primele șase (3 perechi) stații de servicii de pe principalele tronsoane de autostradă din România, A1 și A2.

Foto: MOL România


Noile stații de servicii MOL Murfatlar, MOL Vințu de Jos, MOL Ilia fac parte din cele 14 unități pe care MOL le realizează în baza contractelor de concesiune încheiate cu CNAIR. Acestea dispun de tehnologie de ultimă generație, oferind o experiență completă de călătorie, unde șoferii se pot opri nu numai pentru a-și alimenta mașinile, ci și pentru a se odihni, mânca sau relaxa. Pe lângă carburanții de calitate comercializați sub brandul MOL EVO, stațiile oferă posibilitatea alimentării cu GPL și puncte de încărcare pentru vehicule electrice. De asemenea, sunt disponibile pompe rapide pentru camioane, dar și locuri de parcare generoase, cu spații special amenajate cu facilitățile aferente pentru camioane și autorulote.

Foto: MOL România

În stațiile de pe autostradă sunt amenajate și restaurante Fresh Corner cu terasă și o gamă bogată de produse alimentare și non-alimentare. De asemenea, noile stații de servicii MOL beneficiază, în premieră, de un sistem inovator, sustenabil de management al deșeurilor alimentare și rezultate din cafea. În același timp, noile stații integrează și zone Green Info Corner, care au rolul de a-i încuraja pe clienți să fie atenți la impactul acțiunilor lor asupra mediului.

AMI MÉG ÉRDEKELHET