Suzuki și-a reînnoit motocicleta sport touring

Producătorul japonez a lansat modelul GSX-S1000GT, destinată anului 2022.

Foto: Suzuki


Apărută în 2015, GSX-S1000F a devenit populară în scurt timp printre motocicletele tip sport touring, combinând în mod corespunzător performanța, confortul și designul. În noiembrie producătorul japonez a lansat următoarea generație destinată anului 2022, cu noua denumire GSX-S1000GT, din care GT este, desigur, abrevierea pentru Grand Tourer.

Foto: Suzuki

Designul raționalizat se caracterizează prin contururi ascuțite, iar unul dintre cele mai izbitoare elemente vizuale este farul cu LED hexagonal, poziționat orizontal. A fost mărit și rezervorul de combustibil, care poate stoca acum 19 litri de benzină, iar cutiile laterale spațioase și funcționale oferă suficient spațiu. Bordul vine cu ecran TFT LCD color de nouă generație de 16,5 cm, cu o suprafață rezistentă la zgârieturi și un strat antireflex. Sistemul infotainment cu afișaj cu mod de funcționare atât de zi, cât și de noapte, este compatibil și cu smartphone-uri.

Propulsia este asigurată de un motor Euro5 de 1 litru cu putere maximă de 152 CP și cuplu de 106 Nm. Greutatea motocicletei este de 226 kilograme. Printre sistemele avansate de control electronic ale GSX-S1000GT găsim selectorul modului de conducere (SDMS), un nou control al tracțiunii cu cinci moduri de funcționare, tempomatul și sistemul bidirecțional Quick Shift.

Video

www.youtube.com

GSX-S1000GT official promotional video | "GT Riding Pleasure Personified" | Suzuki
AMI MÉG ÉRDEKELHET