Különleges off-road jármű az UTV-k és a SUV-ok határán!

Megérkezett a természetjárók új társa, a Polaris Xpedition.

Fotó: Polaris

Az UTV-k vagy side by side járművek gyakorlatilag kormánnyal vezethető quadok. A műfaj egyik éllovasa, az amerikai Polaris továbbgondolta a kategóriát: az Xpedition kalandjármű már elmossa az UTV-k és a SUV-ok közötti határvonalat.

A két- vagy négyajtós változatban (3111, illetve 3873 mm a hosszúságuk) kínált Polaris Xpedition side by side stílusú terepjáró olyan sokoldalú társ a túrázásokhoz, amely nagyobb hasznos teret és számos praktikus tartozékot biztosít a természetjárók számára. A kabinfűtéssel és további kényelmi funkciókkal ellátott zárt Xpedition hosszú utakra is alkalmas, és a többi Polaris off-road járműhöz hasonlóan leszerelhető panelekkel rendelkezik – beleértve a szélvédőt, az ablakokat és a tetőt.

Fotó: Polaris

A meghajtásról 1,0 literes, 114 lóerős benzinmotor gondoskodik, terepen pedig a 356 mm-es első és a 381 mm-es hátsó rugóutak tesznek nagy szolgálatot. Akárcsak a hagyományos terepjárókhoz, az Xpedition off-road járműhöz is rengeteg, egyenként vagy akár specifikus csomagban is megrendelhető tartozék áll rendelkezésre.

Fotó: Polaris

Az Overland kempingkészlet például többek között tetővilágítást, tetőtéri sátrat, terepabroncsokat és teljes méretű pótkereket tartalmaz. De a járművet vadászathoz, kajakok szállításához vagy haszonjárműként használók is megtalálják a személyre szabott opciókat. Az első Polaris Xpedition modellek ősszel érkeznek a kereskedésekbe, a teljes kínálat az év végére lesz elérhető.

Polaris XPEDITION 

www.youtube.com

2024 All-New Polaris XPEDITION Overview | Polaris Off Road Vehicles


AMI MÉG ÉRDEKELHET