Ez még Párizsban is nagyon exkluzív: pezsgős menüsor egy luxushotelben

A párizsi Le Bristol Paris hotel első alkalommal kínál menüsort a Dom Pérignonnal együttműködve.

Fotó: lvmh.com


Eric Frechon, a Le Bristol Paris három Michelin-csillagos séfje és Vincent Chaperon, a Dom Pérignon pincemestere egy limitált kiadású kulináris utazásra invitálja a tehetős gurmandokat.

A híres luxusszálloda, a Le Bristol Paris idén télen ad otthont a történelem első Dom Pérignon-étkezőjének. Mire számíthatnak a vendégek? Eric Frechon, a Le Bristol Paris executive séfje és Vincent Chaperon, a Dom Pérignon pincemestere közösen létrehoztak egy pezsgővel párosított étkezési élményt. A különleges menüt két-hat vendég számára tervezték, és 2024. február 18-ig lesz elérhető.

Fotó: lvmh.com

Az élményszerű utazás két részre oszlik. A kóstoló a bárban kezdődik, ahol az általában csak palackos kiszerelésben kínált cuvée-ket pohárban szolgálják fel, kis falatkák választékával kísérve. Az asztalhoz érve a vendégeket Sologne-kaviár, valamint serpenyőben sült vad rombuszhal fehér szarvasgombával várja. Természetesen mindkét fogáshoz a megfelelő Dom Pérignon pezsgő társul. Az élményt fekete szarvasgombás crème glacée zárja, amelyet mogyoró és csokoládé emulzióval tálalnak.

Fotó: lvmh.com

A Le Bristol Paris és a Dom Pérignon közös gasztronómiai kínálata csak előzetes foglalással vehető igénybe. A Le Bar by Dom Pérignon a Palace Gardenben keddtől szombatig 18 órától foglalható (a szabad helyek függvényében). A menü ára 1200 euró egy főre.

AMI MÉG ÉRDEKELHET