Top 10 plaje – unde să mergi, conform userilor de pe TikTok

Dacă ești în căutare de noi destinații, merită să verifici și aplicația TikTok, pentru că vei găsi numeroase mini-video-uri despre experiențele altora.

Foto: Shutterstock

Agenția britanică de vacanțe de lux Destination2a publicat o listă a celor mai populare plaje din lume, bazată pe hashtag-urile care reflectă gusturile userilor de pe TikTok. Pe primul loc se află Bondi Beach din Australia, de trei ori mai multe persoane vizualizând hashtagul #bondibeach decât pe cea de pe locul al doilea, Pattaya din Thailanda. Vedeți lista completă la sfârșitul articolului.


​1. BONDI BEACH, AUSTRALIA

Foto: Unsplash

Sydney în sine este minunat și oferă multe programe diverse, dar plaja sa este o atracție obligatorie. Deși Bondi Beach este un adevărat paradis pentru surfing, ea poate fi o delectare și fără placă. Însă, din cauza valurilor puternice, scăldatul în apele mai adânci ale Mării Tasman nu este recomandat fără experiență solidă de înot.

2. PATTAYA, THAILANDA

Foto: Shutterstock

Lungimea de 4 kilometri a plajei și apropierea de Bangkok (130 km de capitală) fac din această stațiune de vacanță thailandeză o destinație populară pentru turiști. Plaja oferă o mulțime de facilități sportive și de divertisment, în timp ce artera Central Pattaya Road este plină cu magazine, baruri, cluburi și restaurante.

3. NHA TRANG, VIETNAM

Foto: Pixabay

Cea mai faimoasă plajă din țara asiatică se află la doar 35 de minute de orașul Ho Și Min și este o destinație preferată de scafandri, cu ape cristaline și o abundență de creaturi tropicale în mare. Nu în ultimul rând, este o destinație relativ ieftină.

Celelalte locații din Top 10:

  • 4. Vũng Tàu, Vietnam
  • 5. Waikiki, Hawaii
  • 6. Jumeirah, Dubai
  • 7. Kelingking, Indonezia
  • 8. Santa Monica, California
  • 9. Airlie Beach, Australia
  • 10. Whitehaven Beach, Australia

AMI MÉG ÉRDEKELHET