25 de poze spectaculoase de la unul dintre cele mai importante concursuri din lume!

Organizația Mondială a Fotografiei a publicat cele mai bune fotografii din cadrul competiției Open a Sony World Photography Awards 2023.

© Protap Shekhor Mohanto

Fotografii amatori au fost invitați să trimită lucrări în zece categorii pentru competiția deschisă (Open) din cadrul Sony World Photography Awards 2023. Organizația Mondială a Fotografiei a anunțat câștigătorii categoriilor și listele scurte pentru diferitele categorii. Descoperă și tu selecția de fotografii spectaculoase!

© Arnfinn Johansen

Anul trecut, peste 200.000 de fotografi amatori din peste 200 de țări și teritorii internaționale au trimis aproximativ 415.000 de imagini în cadrul competiției Open a Sony World Photography Awards 2023. Organizația Mondială a Fotografiei (World Photography Organisation) din spatele concursului a deschis înscrierile în zece categorii – Arhitectură, Creație, Peisaj, Stil de viață, Mișcare, Natură și viață sălbatică, Obiect, Portret, Fotografie de stradă și Călătorii.

Fiecare dintre câștigătorii categoriilor va primi un kit Sony și va fi preselectat pentru finala "Fotograful anului". Câștigătorul general al concursului Open (cu premiul de 5.000 de dolari) va fi anunțat în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor de la Londra, pe 13 aprilie, împreună cu câștigătorii premiilor Sony World Photography Awards pentru studenți, tineri și profesioniști.

O expoziție cu fotografiile câștigătoare va avea loc la Somerset House, Londra, în perioada 14 aprilie – 1 mai 2023.

O SELECȚIE A FOTOGRAFIILOR PREMIATE

© Zhenhuan Zhou


© Paweł Jagiełło


© Donell Gumiran


© Andreja Ravnak


© Azim Khan Ronnie


© Pedro Luis Ajuriaguerra Saiz


© İsmail Serhat Şahin


© Ankur Tambde


© Takahiro Gamou


© Lorenzo Grifantini


© Fabian Pfeifhofer


© Sabbir Hossen


© Erhan Coral


© Marcio Esteves Cabral


© Nazly Ahmed



© Alex Pansier


© Bing Li


© Pietro Formis


© Robert Bilos


© Adrian Pearce


© Isabel Bielderman


© Mark Fitzsimmons


AMI MÉG ÉRDEKELHET