De ce a fost scoasă de pe Airbnb cabana franceză „premiată cu Oscar"?

Proprietara s-a săturat de interesul excesiv.


Filmul "Anatomia unei prăbușiri" a câștigat în acest an Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original, Palme d'Or, la Festivalul de Film de la Cannes și două Globuri de Aur. Pelicula a ajuns în atenția presei, nu doar datorită distincțiilor.

Filmul "Anatomia unei prăbușiri", regizat de Justine Triet, a avut un succes uriaș în breaslă, dar și în rândul publicului. Atât de mare, încât fanii au dat peste cap viața unui sat francez.

Villarembert, cu doar 247 de locuitori, se află în Alpi, în apropiere de granița cu Italia, și găzduiește cabana care apare în mod proeminent în filmul de mare succes. Clădirea ar putea fi considerată, prin personificare, ca fiind unul dintre personajele thriller-ului, balconul de la primul etaj având în special o mare importanță pentru intrigă. Cu toate acestea, cabana confortabilă nu este doar un simplu decor ridicat de dragul cinematografiei, ci un loc cazare preexistent, care după filmări putea fi rezervat pe Airbnb pentru puțin sub 90 de euro pe noapte. Imediat ce a apărut vestea, fanii filmului au făcut rezervări pentru toate nopțile din an care mai erau disponibile.

Atât de mare a fost interesul pentru cabană încât proprietara nu a avut un moment de liniște în ultimele săptămâni. Pascaline Lebordais a refuzat solicitările presei, alungând chiar și un reporter de la Thrillist, spunând că vrea doar să fie lăsată în pace. De aceea, chiar a scos cabana de pe Airbnb. Lebordais nu înțelege de ce publicul se concentrează asupra cabanei sale și nu asupra filmului. Așadar, casa Villarembert nu va mai fi disponibilă o vreme pentru închiriat, dar, cum zona este plină de locuri de cazare, se poate vedea în continuare din exterior, locația de faimă mondială.

AMI MÉG ÉRDEKELHET