De ce iubea Prințesa Diana acest sat din Mallorca?

Mallorca hegycsúcsai között bújik meg Deià, amelyet egykor Diana hercegné is előszeretettel látogatott. A királyi család tagjain kívül megfordult itt David Bowie, valamint a The Beatles és a The Rolling Stones is.

mallorca deiá
Fotó: Pixabay

Deià din Mallorca este renumit pentru opulența sa discretă și de bun gust, cu o populație de doar 620 de locuitori, dar abundă în monumente și comori culturale. În plus, micile magazine de designer, vilele extravagante și terasele unice fac ca localitatea să fie și mai interesant. Fă cunoștință cu hotelul preferat al Prințesei Diana, situat tot aici!


Fotó: La Residencia

Unul dintre cele mai faimoase hoteluri din Deià este La Residencia, unde familia regală britanică obișnuia să își petreacă vacanțele de vară. Diana s-a cazat în apartamentul prezidențial, care are cea mai bună și mai frumoasă priveliște. Pe terasa restaurantului, înconjurată de palmieri, chelnerii încă mai atrag atenția oaspeților asupra unei mese decorate cu mozaicuri, care era un loc rezervat pentru regretata prințesă.
Așezându-te acolo, vei înțelege de ce această masă a fost preferata Dianei.

Are vedere spre dealul verde și luxuriant și spre clădirile autentice din teracotă, decorate cu frumoase plăci de faianță realizate în manufacturi locale.

Fotó: Ca's Patró March

De îndată ce părăsești hotelul, te așteaptă strada comercială a orașului, Carrer Archiduque Luís Salvador, unde te așteaptă mici magazine și manufacturi de design interior și de modă.

Nu rata Studio Isla, Icks Deià și Laurel Deià!

Iar pentru un restaurant special, rezervă o masă la Ca's Patró March. De pe terasa imensă construită în stânca de deasupra golfului, vei avea parte de o priveliște extraordinară. Restaurantul oferă mâncăruri spaniole clasice, fructe de mare proaspete, tapas și vinuri excelente.

La Residencia – Galerie foto

Foto: La Residencia


Foto: La Residencia


Foto: La Residencia


Foto: La Residencia


Foto: La Residencia


Foto: La Residencia


Foto: La Residencia


Foto: La Residencia


AMI MÉG ÉRDEKELHET