Acestea sunt activitățile pe care Dua Lipa le recomandă în New York!

Dacă te pregătești să călătorești în curând la New York, programul de activități al Dua Lipa va fi foarte util. Este interesant și pentru cei care iubesc metropola americană, și pe vedetă, sau pe ambele!

Foto: Wikimedia

„New York-ul are ceva atât de amețitor. Nu știu dacă este vorba de faptul că străzile îmi par atât de familiare încât mă simt ca pe un platou de filmare, sau din cauza nenumăratelor muzee, galerii și restaurante, însă mă face să revin mereu” a mărturisit Dua Lipa în cel mai recent buletin informativ al Service95 publicația sa online fondată în urmă cu un an. Iată, conform cântăreței, care sunt spectacolele, expozițiile și locurile care trebuie adăugate pe lista fiecarei persoane, indiferent dacă e localnic sau vizitator.

Foto: Wikimedia

Dua Lipa este una dintre cele mai de succes cântărețe ale vremurilor noastre, dar artista cu origini din Kosovo se învârte cu ușurință și în lumea modei sau lumea media, fiind și o activistă convinsă. Platforma Service95 reunește articole despre modă, artă și probleme sociale din întreaga lume sub forma unui buletin informativ și a unui podcast. De obicei, newsletter-ul săptămânal conține și diferite liste, cea mai recentă fiind publicată chiar de Dua Lipa, care a enumerat ce recomandă persoanelor care locuiesc sau călătoresc în New York.

Expoziții, restaurante, cafenele, conferințe - haideți să vedem ce așteaptă Dua Lipa cu nerăbdare!

Ilustrație: fotografiska.com

  1. Prima Facie – „Abia aștept să văd această piesă cu incredibila Jodie Comer în rol principal – toată lumea vorbește despre acest spectacol!”
  2. Lucali – „Mergeți aici pentru o pizza incredibilă cu crustă subțire - merită și așteptarea inevitabilă.”
  3. Thierry Mugler: Couturissime – „Expoziția de la Brooklyn Museum este prima retrospectivă a lucrărilor designerului francez.”
  4. Housing Works Bookstore Café – „Toate profiturile acestei instituții sunt direcționate către asigurarea de locuințe, asistență medicală și multe altele pentru new-yorkezii care au SIDA.”
  5. Hip-Hop: Conscious, Unconscious – „O experiență imersivă realizată de muzeul Fotografiska pentru a celebra 50 de ani de hip-hop.”

Foto: Pixabay

AMI MÉG ÉRDEKELHET