Ququq transformă minivanul electric ID. Buzz într-un vehicul de camping

Ququq, specialistul german în kit-uri de conversie de camper a prezentat BusBox-4, destinat special lui Volkswagen ID. Buzz.

Foto: QUQUQ

Ququq a dezvoltat cea mai nouă versiune a kitului său Busbox, realizat special pentru Volkswagen ID. Buzz. Busbox-4 este disponibil pentru comandă la un preț de bază de 2.790 EUR, iar livrările vor începe în noiembrie.

Kitul simplu al lui QUQUQ poate fi instalat și îndepărtat cu ușurință, după nevoie, și constă într-un pat pliabil cu o bucătărie exterioară extensibilă. La un preț de sub 3.000 de euro, promite să fie printre cele mai ieftine oferte de gen pentru minivan-ul electric de la Volkswagen.

Foto: QUQUQ

BusBox-4 se instalează perfect între hayon și bancheta din spate.

Panoul orientat spre spate al cutiei poate fi rabatat în jos pentru a servi drept blat de lucru și acces la interior. În habitaclul modificat vom găsi un aragaz dublu și două rezervoare de 10 litri, care furnizează apă pentru vasul de chiuvetă. Compartimentul central înalt este dimensionat pentru a ține o cutie frigorifică. Patul BusBox-4 se pliază perfect și se depozitează deasupra cutiei de bucătărie. Noaptea, se instalează deasupra scaunelor din spate pliate și oferă o suprafață de dormit de 125x195 cm pentru două persoane.

Foto: QUQUQ

Volkswagen ID. Buzz vine cu o autonomie de 423 km, fiind unul dintre EV-urile de generație următoare care promit să devină mai practice decât autoutilitare electrice mai vechi, cu autonomie limitată. Ququq oferă acum opt kituri diferite pe piața germană, compatibile cu 160 de vehicule. Dincolo de VW, oferă, de asemenea, kituri specializate pentru modele emblematice de off-road, precum Mercedes-Benz Clasa G sau Toyota Land Cruiser.

AMI MÉG ÉRDEKELHET