Versenyteljesítmény: MOL Racing Fuel 102+

A MOL Racing Fuel 102+ benzin a romániai piacon egyedülálló üzemanyag, amely jobb vezetési élményt nyújt a sportos vezetést kedvelő ügyfeleknek.

Fotó: MOL Racing Team

Egyenesen a versenypályákról érkező üzemanyaggal javíthatnak a vezetési élményen a MOL Románia dinamikus autózást kedvelő ügyfelei.

A legalább 102-es oktánszámú (RON) és magas oxigénszinttel rendelkező új MOL Racing Fuel 102+ benzin kizárólag a MOL töltőállomás-hálózatban érhető el. A Racing Fuel 102+ benzinnek számos előnye van, műszaki jellemzői lehetővé teszik a nagyobb kompresszióviszonyt, a jobb teljesítményt, valamint a motornyomaték rugalmasságát.

Mivel nem tartalmaz metanol vagy etil-alkoholt, az autó műanyag-alkatrészeit sem károsítja. A MOL Racing Fuel 102+ teljesítménytöbbletét első sorban a komputerrel programozható erőforrások tudják kihasználni, illetve az olyan nagy teljesítményű utcai sportautók, amelyeknek motorja belső gyújtás- és keverékszabályozó rendszerrel rendelkezik.

Fotó: MOL

A Racing Fuel 102+ benzin a MOL Csoport üzemanyagokkal kapcsolatos tudásának felhasználásával készült és négy bukaresti töltőállomáson (Nicolae Caramfil, Timpuri Noi, Decebal, Râmnicu Vâlcea utcák), valamint Brassóban, Kolozsváron és Temesváron kapható.

AMI MÉG ÉRDEKELHET