Hihetetlen trükkel jutott fel a repülőre egy jegy nélküli férfi

A példátlan eset fontos kérdéseket vet fel a repülőtéri biztonsági rendszerekkel kapcsolatban.

Fotó: Shutterstock


Texasban letartóztattak egy férfit, miután kiderült, hogy jegy nélkül szállt fel a Delta Air Lines járatára.

A csalási kísérlet elképesztő volt: a 26 éves Wicliff Yves Fleurizard titokban lefényképezte egyik utastársa beszállókártyáját, és a kép olyan jó minőségűnek bizonyult, hogy lehetővé tették számára, hogy átmenjen a beszállókapun. Miután a biztonságiak áttanulmányozták a térfigyelő kamerák felvételeit, kiderült, hogy a férfi több beszállókártyát is megpróbált lefényképezni a telefonjával maga körül, de a képek nem voltak elég tiszták. Az egyetlen, amit sikerült elég jó minőségben elkészítenie, az egy kiskorú lányé volt.

Fotó: Shutterstock

A helyzet akkor vált gyanússá a földi személyzet számára, amikor a lány a férfi után próbált felszállni, de a rendszer nem engedte át, mondván, hogy a jegyét már megvizsgálták. Közben a férfi repülőgépen lévő személyzetnek is gyanússá vált, mert a beszállás során zavartan viselkedett, és megpróbálta kinyitni a vészhelyzeti felszerelést tartalmazó tárolóegységet.

Fotó: Facebook

Ezután a férfi bement a mosdóba, és sokáig ott maradt anélkül, hogy becsukta volna az ajtót. Miután a beszállás befejeződött, a férfi a repülőgép elején lévő mosdóból átment a hátsó mellékhelyiségbe. Ekkor már egyértelmű volt, hogy semmi keresnivalója a repülőgépen, mivel nem maradt számára üres hely. Miután letartóztatták, a férfi elismerte, hogy hibázott, és azt mondta, hogy csak haza akart jutni. Fleurizardnak hamarosan bíróság elé kell állnia.

AMI MÉG ÉRDEKELHET