Cocktailuri din întreaga lume pentru petrecerea de Revelion

Aceste cocktailuri speciale, care pot fi făcute acasă, pot aduce un aer cosmopolit la masa festivă. Videoclipurile sunt recomandate atât pentru amatorii de cocktailuri, cât și pentru gurmanzi și călători pasionați.

Cocktailuri pe masă
Foto: Drive Magazin


Créme brulée

Ha egy kis színt vinnénk a karácsonyi menübe, tematikus, egy-egy országhoz köthető koktélokkal feldobhatjuk az ünnepet. Créme ...

Créme Brulée – Ünnepi koktél francia stílusban

În acest cocktail festiv în stil franțuzesc, 20 ml de coniac Hennessy VSOP, 20 ml de lichior de portocale Cointreau și 20 ml de lichior-cremă Bailey’s sunt amestecate cu 60 ml de sirop de casă de vanilie, 10 ml de amestec de citrice de casă și 10 ml de suc de portocale, iar în shaker se adaugă un ou. Dacă se dorește o versiune foarte spumoasă, se amestecă în shaker de două ori, mai întâi cu gheață, apoi fără gheață. Créme Brulée este evocată și de stratul de zahăr caramelizat cu care este garnisit întregul pahar.

www.youtube.com

Cum se prepară un cocktail Créme Brulée?

English Mary

Ha egy kis színt vinnénk a karácsonyi menübe, tematikus, egy-egy országhoz köthető koktélokkal feldobhatjuk az ünnepet.

English Mary – Koktélba álmodott angol reggeli

Un Bloody Mary reiventat și rebranduit, care este o alegere excelentă pentru un stil englezesc, datorită folosirii ginului în locul obișnuitei vodci. Așadar, este preparat cu 50 ml de Tanqueray London Dry Gin, 20 ml de suc de roșii și un amestec special de condimente, inclusiv sos Worcester, suc de țelină, tabasco, usturoi, sare și piper. Pentru a nu face spumă din roșii, cocktailul nu se amestecă într-un shaker, ci doar se toarnă printr-o strecurătoare de câteva ori. Garnitura bogată este inspirată de un mic dejun clasic englezesc: în partea de sus a paharului decorat cu sare neagră hawaiiană se adaugă puțină bacon prăjit, ceapă caramelizată, roșii uscate, praf de ciuperci și chiar un mini ou prăjit.

www.youtube.com

Cum se prepară un cocktail English Mary?

Plum Fiction

Ha egy kis színt vinnénk a karácsonyi menübe, tematikus, egy-egy országhoz köthető koktélokkal feldobhatjuk az ünnepet. Plum ...

Plum Fiction – Szilvásgombóc a koktélpohárban

Găluște cu prune într-un pahar! Pentru prepararea cocktailului, primul lucru care trebuie făcut este pregătirea paharului, care este rulat într-un amestec de zahăr și firimituri panko la exterior. Mixul este alcătuit din 30 ml Unicum Szilva (de prune), 10 ml lichior de cireșe Heering, 40 ml sirop de scorțișoară, 20 ml amestec de citrice de casă, 10 ml sirop de vanilie de casă și 20 ml de amestec de mere, cuișoare, anason și scorțișoară.

www.youtube.com

Cum se prepară un cocktail Plum Fiction?
AMI MÉG ÉRDEKELHET