Vakációzz úgy, mint egy milliárdos – Richard Branson újabb magánszigetén

A kalandor életviteléről híres brit üzletember immár a második karibi magánszigetét, a Moskitót is megnyitja a (vastag pénztárcájú) látogatók előtt.

Moskito Island Richard Branson


Richard Branson, a több mint 400 vállalatot felölelő Virgin Group alapítója, még 1978-ban vásárolta meg első karibi magánszigetét, a Brit-Virgin Szigetekhez tartozó Neckert, amelyet mostanában napi mintegy 60 ezer dolláros áron lehet kibérelni.

Fotó: Getty Images

Richard Branson

A szomszédos, Moskito névre hallgató szigetet 2007-ben vásárolta meg, és immár készen áll arra, hogy ezt is megnyissa a látogatók előtt. A sziget amúgy (szerencsére) nem a szúnyogokról kapta a nevét, hanem az egykori tűzfegyverről, a muskétáról.

Fotó: Branson Estate

A Neckertől csupán 3 km-re fekvő, idilli szigeten található, többek között, a milliárdos tulajdonában álló, 11 szobás Branson Estate. Az üzletember emellett néhány telket is értékesített a szigetem létrehozva a szavai szerint „a világ legexkluzívabb lakóközösségét". A Branson Estate immár nyitva áll a foglalások előtt, a villa mellett a komplexum vízisport-központot, strandházat, medencét, bárt, teniszpályát és számos étkezőhelyet is magába foglal. Az egyszerre legtöbb 22 személyt fogadó Branson Estate bérleti díja napi 25 ezer dollártól indul.

Branson Estate – fotógaléria

Fotó: Branson Estate


Fotó: Branson Estate


Fotó: Branson Estate













AMI MÉG ÉRDEKELHET