Római esküvőről álmodsz? Itt a lehetőség!

Az olaszországi Lazio régió 2000 eurót ad a fiatal pároknak, akik ott házasodnak meg.

Fotó: Pixabay

Nei Lazio Con Amore – vagyis: Lazióban szeretettel. Így szól annak a programnak a mottója, amelynek keretében a Rómát is magába foglaló régió jelentős összeget ajánl fel az ott egybekelő pároknak. A támogatás összegét az esküvői szervezésre kell fordítani, így ruhát, virágokat, fotóst vagy az ünnepi vacsorát lehet fizetni belőle.

Fotó: Pixabay

Lazio egyben az olasz főváros régiója, vagyis, ha valaha is római esküvőről álmodtál, elérkezett az esélyed! Természetesen a régió többet kínál, mint az Örök Város, hiszen a boldogító igent kimondhatod a Tirrén-tenger napfényes partján, vagy az ősi etruszk város, Cerveteri antik romjainál.

Természetesen a régió sem csak jótékonykodásból ajánlja fel a támogatást – az utóbbi két évben 15 ezerről kilencezerre csökkent az évi esküvők száma, így az akciótól a turizmus és az iparág fellendülését várják.

Az ajánlat éppen ezért a külföldiek előtt is nyitva áll, de sietnie kell annak, aki élni szeretne vele, mivel a végső határidő az idei év utolsó napja. A keretösszeg 10 millió euró, vagyis összesen ötezer pár részesülhet támogatásban.

A program videója 

www.youtube.com

NEL LAZIO CON AMORE
AMI MÉG ÉRDEKELHET