Mecca iubitorilor de ciocolată

Din păcate nu în România.... Trebuie să călătorim până la Zürich pentru această experiență.

Fabrica elvețiană de ciocolată Lindt și-a deschis noul magazin cu un record, cu multe surprize și cu un invitat vedetă.


Fântâna arteziană de ciocolată este în sine o invenție fantastică, dar să realizezi una care să folosească 1500 litri de ciocolată topită... acesta este mai degrabă un vis! Compania elvețiană Lindt a expus în holul noului ei magazin din Zürich o fântână arteziană de ciocolată Lindor cu o înălțime de peste 9 metri, această dimensiune deținând în prezent recordul mondial. Doar fântâna goală cântărește 3 tone, fiind pusă în funcțiune în holul muzeului doar după o lungă planificare din motive de siguranță și de igienă. Mașinăria amestecă 1 kg de ciocolată pe secundă, și este greu ca atunci când o vezi să nu vrei să o încerci. Desigur, chiar acesta este scopul Lindt, pentru că în magazin se găsesc toate produsele mărcii, chiar și versiunile limitate.

Foto: Lindt & Sprüngli

În plus, pe cei 6000 metri pătrați ai magazinului Lindt Home of Chocolate există o expoziție interactivă, unde putem învăța despre cultivarea și prelucrarea boabelor de cacao, istoria ciocolatei, și putem aplica pentru participarea la un workshop de fabricare a ciocolatei, unde putem realiza propriile dulciuri personalizate.

Foto: Instagram

Deschiderea a fost onorată și de un invitat-surpriză: Roger Federer, cel mai de succes jucător de tenis al tuturor timpurilor a fost prezent în calitatea sa de ambasador al mărcii Lindt, el fiind personajul principal și în noul spot publicitar al firmei.

Deschiderea muzeului Lindt Home of Chocolate cu Roger Federer:

www.facebook.com

Lindt Home of Chocolate

Imagini ale muzeului Lindt:

Foto: Lindt


Foto: Lindt


Foto: Lindt


Foto: Lindt


Foto: Lindt


AMI MÉG ÉRDEKELHET