Încă o dată, serialul „The Crown” a fost filmat în locații speciale

Locațiile de filmare au fost întotdeauna o destinație populară pentru fani, iar serialul Netflix ”The Crown” nu este diferit.

Foto: Netflix


Ultimul sezon al serialului de ficțiune, care urmărește povestea familiei regale britanice, tocmai a avut premiera, iar noi te ducem în culise, pentru a vedea locațiile și clădirile care recreează evenimentele istorice. Ultimul sezon a fost împărțit în două părți. După primele patru episoade, Netflix va lansa restul de șase episoade pe data de 14 decembrie.

Barcelona

Foto: Shutterstock

Echipa de filmare lucra în Barcelona când regretata regină s-a stins din viață. În mod surprinzător, Barcelona înlocuiește Parisul în serial, aici având loc și scena morții tragice a Dianei.

St. Andrews 

Foto: Shutterstock

Universitatea St. Andrews din Scoția este principalul decor al ultimelor episoade din sezonul 6, deoarece aici prințul William și-a întâlnit viitoarea soție, cunoscută pe atunci sub numele de Kate Middleton - un moment dificil pentru universitate, desigur, deoarece mulți oameni urmăreau deja cursul vieții lui William.

Hampshire

Foto: Facebook

Highgrove, reședința prințului Charles, este întruchipată în serial de Somerley House din Hampshire. Aici a fost filmată și petrecerea de la ziua de naștere a Camilei.

Londra

Foto: Facebook

Filmarea scenelor de la Hotelul Ritz din Paris, unde se desfășoară relația Dianei, nu a fost o treabă ușoară. Pentru a înfățișa hotelul, scenografa Alison Harvey spune că echipa a călătorit în aproximativ șapte locații, una dintre ele fiind clădirea Dartmouth House, care de altfel poate fi închiriată pentru nunți și evenimente.

Mallorca

Foto: Shutterstock

În primele episoade din cel de-al șaselea sezon al serialului ”The Crown”, pe ecran apare vacanța Prințesei Diana și a lui Dodi în Saint-Tropez. Scenele sunt plasate în 1997, când cei doi au fost urmăriți de paparazzi - locația aleasă de echipă a fost Mallorca.

AMI MÉG ÉRDEKELHET