Care sunt elementele care transformă o zi la spa într-o experiență memorabilă?

Rutina de self-care înseamnă pentru multe persoane o zi petrecută la un centru spa profesionist.

Foto: Shutterstock

O zi petrecută la spa, unde relaxarea este cuvântul cheie, ne ajută să evadăm din cotidian și de stres. Masajul de relaxare, după cum reiese și din denumire, oferă o stare generală de bine și detensionează mușchii încordați. Mai mult decât atât, această procedură sprijină circulația sângelui în corp. Uneori, masajul este prescris și ca tratament, în asociere cu proceduri de fizioterapie sau kinetoterapie. Așadar, masajul poate fi și terapeutic, nu doar pentru relaxare, însă acestea le stabilește medicul. Iată ce detalii pot transforma o zi la spa într-o experiență plăcută.

Priceperea personalului

Foto: Shutterstock

Fie că este un masaj de relaxare sau unul pentru tratament, calificarea maseurului este foarte importantă. Deși pare simplu la prima vedere și lasă impresia că oricine poate face un masaj și acasă, în realitate vorbim despre un terapeut calificat care știe cum să lucreze cu pacientul.

​Calitatea produselor

Foto: Shutterstock

Îngrijirea completă înseamnă și utilizarea unor produse cosmetice calitative și eficiente. În acest caz vorbim despre ulei de masaj corp ce contribuie la relaxare. Însă uleiul folosit în timpul masajului trebuie să aibă și alte proprietăți. Deoarece intră în contact direct cu pielea maseurului și a pacientului, soluția are o formulă specială ce nu irită epiderma și oferă totodată hidratarea atât de necesară.

Ambientul creat pentru o zi perfectă

Foto: Shutterstock

Pentru a ne bucura pe deplin de o zi ideală la un centru cosmetic, atmosfera de aici contează în egală măsură. Multe centre spa apelează la aromaterapie și beneficiile uleiurilor esențiale pentru a spori starea de bine și relaxare. Știm deja că stresul este tot mai prezent în viața de zi cu zi. Însă când avem mai multă grijă de noi, putem face față provocărilor.

AMI MÉG ÉRDEKELHET