Stațiuni de schi la prețuri și distanțe accesibile

Unele dintre pârtii costă doar 33 de euro pe zi.

Foto: Unsplash


Schiatul devine din ce în ce mai mult un sport de lux, tarifele pentru o zi depășind adesea 60 de euro, iar costurile de cazare pot ajunge la sute de euro pentru un weekend prelungit. Iată câteva stațiuni de schi mai puțin cunoscute, care oferă un raport calitate-preț foarte bun.

Dacă te-ai îndrăgostit de experiența schiatului, trezindu-te în zori, așteptând teleschiurile și alunecând apoi liniștit pe pârtiile proaspăt îngrijite, este greu să nu-ți petreci zilele libere de iarnă la munte.

Foto: Pixabay

Videoclipul de mai jos se adresează, așadar, celor care preferă o experiență de schi nealterată în locul sutelor de kilometri de pârtii bine întreținute și care nu sunt interesați să schieze pe cât mai multe pârtii, ci de plăcerea de a schia pur și simplu și de atmosfera de iarnă.

Ismertebb és kevésbé ismert, ám ár-érték-élmény arányban kifejezetten jól teljesítő terepeket is mutatunk azoknak, akik idén sem ...

5 olcsó síterep, ha még nem tudod, hova menj siklani a szezonban

De asemenea și celor care preferă ca închirierea schiurilor și cazarea să fie accesibile, cel puțin pentru un weekend prelungit.

www.youtube.com

5 stațiuni de schi ieftine pentru toate exigențele
AMI MÉG ÉRDEKELHET