Cum arată o suită de hotel de 100 de mii de dolari? Hai să aruncăm o privire!

Desigur, noul apartament de cinci stele și 1.128 de metri pătrați se găsește în Dubai.

Foto: Atlantis

Noul hotel de lux din Dubai, Atlantis The Royal, a fost construit pe insula artificială Palm Jumeirah. Suita de top Royal Mansion a hotelului va fi doar privilegiul câtorva oameni cu mulți bani – prețul ei începe de la 100.000 de dolari pentru o noapte.

Foto: Atlantis

În conformitate cu numele, suita Royal Mansion a hotelului Atlantis The Royal din Dubai oferă oaspeților săi superbogați confort și servicii cu adevărat imperiale. Desigur, oaspeții nu vor trebui să se deranjeze cu check-in-ul la recepție, suita cu două etaje având intrare și lift privat. De aici un coridor mărginit de măslini de o sută de ani duce în livingul apartamentului de 1.128 de metri pătrați, în care de tavanul înalt atârnă un candelabru impresionant.

Senzația uimitoare de spațiu este sporită și de lumina naturală care intră pe geamurile supradimensionate.

Foto: Atlantis

Designul interior îmbină soluții moderne cu materiale nobile, precum podeaua de marmură albă sau inserțiile și mobilierul din lemn de pe terasă. Suita vine cu o bibliotecă și un bar, iar cele patru dormitoare oferă cazare pentru un total de nouă persoane. Cel mai mare dormitor de la etaj are baie proprie lângă terasă, astfel încât să ne putem bucura de priveliștea Mării Arabiei și a orașului chiar și din cadă. Terasa de 476 de metri pătrați are o piscină infinită și o zonă de bucătărie, iar suita oferă room service nonstop și asistent propriu.

Foto: Atlantis

Hotelul Atlantis The Royal de 43 de etaje se distinge prin numeroase servicii de lux. Dispune în total de 795 de camere, printre care 44 de suite luxoase cu propria piscină infinită. Există 17 restaurante și baruri diferite pe proprietate, inclusiv primul cocktail bar al unuia dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume, Heston Blumenthal. Stațiunea găzduiește o gamă vastă de fântâni și instalații de apă, printre care și Skyblaze, descris ca o fântână care „emană flăcări de foc”. În total, complexul dispune de 92 de piscine – inclusiv o piscină lungă de 90 de metri, care se află la aproape 100 de metri deasupra insulei Palm Jumeirah, oferind o panoramă de neuitat.

Foto: Atlantis

AMI MÉG ÉRDEKELHET