Stílus és egészség: a Dior különleges spa-kabinokat alakított ki egy szicíliai luxushotelben!

A Belmond csoport a Diorral együttműködve új wellness-élményt hozott létre a szicíliai Taorminában található Grand Hotel Timeo kertjében, a szálloda 150. évfordulója alkalmából.

Fotó: Belmond

A Grand Hotel Timeo kertjeiben 2023 októberéig két Dior Treehouse kabinban kínálnak majd exkluzív, a Dior Spa szakértelmén alapuló bőrápolási kezeléseket. A dekorációt a pop-up spa-t körülvevő növényzet ihlette.

Fotó: Belmond

A Dior-kabinok a tengerre néző, különálló teraszokkal rendelkeznek, amelyeken a környezethez illő szövet napernyők és bútorok találhatók. Maria Grazia Chiuri, a Dior kreatív igazgatója a kabinokat díszítő Dior-szövetet merész zöld színben újította meg, hogy az illeszkedjen a környezethez. A Dior Toile de Jouy tapéta, a bambuszszékek és a modern lámpák gyöngyházfényű sárgaréz felületei kifinomult hangulatot teremtenek.

Fotó: Belmond

A Grand Hotel Timeo, amely ma a francia Belmond csoport tagja, 1873-ban nyitotta meg kapuit. A szálloda a közeli Etnára néz, és Taormina híres ókori görög színháza mellett található. Az ideális helyen, a nyüzsgő történelmi központ, a Mazzaro öböl és Szicília legszebb strandjai közelében fekvő szálloda az évek során olyan illusztris művészeket vonzott, mint Klimt, Klee, Wagner, Tennessee Williams és D.H. Lawrence. Utóbbi itt lakott, amikor híres regényét, a Lady Chatterley szeretőjét írta. Hollywood sztárelitje, Cary Granttől Elizabeth Tayloron át Audrey Hepburnig, szintén megszállt itt. A Michelin-csillagos étteremben, amelyet Roberto Toro séf vezet, a hagyományos szicíliai ételeket kifinomult módon értelmezik újra.

AMI MÉG ÉRDEKELHET