O nouă construcție spectaculoasă în Dubai: „Luna” de 5 miliarde de dolari

Compania de arhitectură canadiană Moon World Resorts a anunțat planurile de a construi un centru gigantic de 5 miliarde de dolari care seamănă cu Luna.

Ilustrație: Moon World Resorts


Fotó: Ain Dubai

Clădirea extravagantă de 224 metri înălțime, numită Moon Dubai, va fi construită pe parcursul a doi ani. Zona din jurul stațiunii, supranumită „colonia lunară”, este concepută pentru a evoca senzația de a fi pe (sau cel puțin foarte aproape de) suprafața lunii. Vizitatorii pot planifica să rezerve una dintre cele 300 de reședințe private de tip boutique, cunoscute sub numele de Sky Villas, care vor fi găzduite în suprastructura în formă de disc a clădirii principale.

Oaspeții pot profita de cluburi, centre de evenimente, centrul spa și chiar de un „vehicul lunar” pentru a se plimba.

Ilustrație: Moon World Resorts

Când proiectul va fi finalizat, este de așteptat să găzduiască anual 2,5 milioane de vizitatori și să adauge economiei emiratelor în sectoare precum ospitalitate, divertisment, atracții, educație, tehnologie, turism spațial.Există, de asemenea, planuri pentru ca structura să servească drept hub pentru agențiile spațiale și astronauții săi care își planifică viitoarele misiuni în spațiu.

AMI MÉG ÉRDEKELHET