Așa arată clasa economică, care este echivalentul unei clase business!

Să-ți cumperi biletul de avion inteligent și poți să ai parte de lux la clasa economică! Îți arătăm ce experiențe a avut o familie în timpul unui zbor de patru ore, ceea ce ar putea să-ți dea un mic ajutor pentru următorul tău zbor.

Foto: Emirates

Marina Mogilko este o creatoare de conținut digital care conduce o afacere înfloritoare în Silicon Valley împreună cu soțul ei. Familia, de origine rusă, încearcă să călătorească ieftin, așa că, în loc să zboare la clasa business – deși ar putea – se documentează înainte de a cumpăra un zbor și rezervă la clasa economică, la cel mai bun preț. După o cercetare atentă, au ales biletele premium economy de la Emirates, care oferă servicii echivalente cu beneficiile oferite de alte companii aeriene la clasa business.

​Cu ce vă puteți alege cu 700 de dolari?

Foto: Emirates

Acesta a fost prețul biletului la clasa premium economy pentru familia de la Maldive până la Dubai cu doi copii mici.

  • În timpul zborului, cei mici au primit un pachet de jucării-surpriză.
  • De asemenea, pasagerii primesc o masă caldă și gustări chiar și pe o călătorie atât de scurtă, iar potrivit postării pe Instagram a Marinei, aceste bunătăți au fost gustoase și de bună calitate.
  • În plus, există un ecran mare încorporat în spătarul fiecărui scaun, astfel încât fiecare pasager se poate juca sau se poate uita la un film.
  • Wi-Fi-ul este gratuit la bord pentru toți.
  • Însoțitorii de zbor îndeplinesc și solicitări specifice, cum ar fi spălarea biberoanelor copiilor.


AMI MÉG ÉRDEKELHET