Top 10 tengerpart – nézzük, hova érdemes utazni a tiktokkerek szerint!

Úti célokért is érdemes a TikTokon kutakodni, mert ma már nagyon sokan osztják meg a tapasztalataikat értékelés és mini videók formájában.

Fotó: Shutterstock

A Destination2 brit luxusnyaralókat közvetítő cég nem régen a hashtagek alapján közzétette a listát, ami tükrözi a tiktokkerek ízlését. Az első helyezett az ausztrál Bondi Beach, ez a strand magasan vezet a listán, hiszen háromszor annyian tekintették meg a #bondibeach hashtaget, mint a második helyezettet, a thaiföldi Pattayát. A teljes listát a cikk végén találod!

​1. BONDI BEACH, AUSZTRÁLIA

Fotó: Unsplash

Sydney önmagában is csodás és rengeteg programot tartogat, de a strandja kihagyhatatlan. Bár Bondi Beach igazi szörfparadicsom, deszkák nélkül is kiélvezhető, igaz, az erős hullámok miatt úszástudás nélkül nem javasolt a Tasmán-tenger mélyebb vizében megmártózni.

2. PATTAYA, THAIFÖLD

Fotó: Shutterstock

A 4 kilométer hosszú tengerpart és Bangkok közelsége (130 km-re van a fővárostól) miatt nagyszámú turista érkezik ebbe a thai nyaralóvárosba. A parton rengeteg sport és szórakozási lehetőség érhető el, a Central Pattaya Road bevásárlóutcában egymást az üzletek, bárok, klubok és éttermek.

3. NHA TRANG, VIETNÁM

Fotó: Pixabay

Az ázsiai ország leghíresebb strandja mindössze 35 percre található Ho Si Minh-várostól, és a búvárok kedvelt üdülőhelye, hiszen kristálytiszta a víz és rengeteg trópusi élőlény látható tengerben. Az sem utolsó szempont, hogy viszonylag olcsó úti cél.

A TOP 10-es LISTA TOVÁBBI HELYEZETTJEI: 

  • 4. Vũng Tàu,Vietnám
  • 5. Waikiki,Hawaii
  • 6. Jumeirah, Dubaj
  • 7. Kelingking, Indonézia
  • 8. Santa Monica,Egyesült Államok
  • 9. Airlie Beach,Ausztrália
  • 10. Whitehaven Beach,Ausztrália
AMI MÉG ÉRDEKELHET