Transportarea bicicletelor electrice a devenit și mai ușoară cu Pender Ebikelifter

Noul Ebikelifter de la Pender oferă un mod mai ușor de montare a bicicletelor electrice: sistemul hidraulic ridică e-bike-urile pe acoperișul mașinii în câteva secunde.

Sistem de ridicare bicicleta

Foto: Pender

E-bike-urile sunt foarte comode și pot înlocui autovehiculele pentru plimbări urbane, dar nu sunt atât de utile când vine vorba de a le transporta cu mașina. Dimensiunea și greutatea lor adăugată depășesc adesea limitele suporturilor tradiționale pentru biciclete și le fac dificil sau imposibil de încărcat în interiorul vehiculului. Compania germană Pender a facilitat acest lucru cu un sistem de ridicare hidraulică montat pe acoperiș, care agață bicicleta de la sol și o urcă pe acoperișul mașinii cu un efort minim. Pentru a pune o bicicletă de 27 de kg pe acoperiș și a o pregăti pentru a pleca, este nevoie de doar câteva minute..

Foto: Pender

De-a lungul anilor, am văzut câteva sisteme diferite de portbagaje de acoperiș rabatabile, care permit montarea convenabilă a echipamentului – dar implică de obicei coborârea suportului până la nivelul de încărcare, ceea ce necesită ca utilizatorul să ridice echipamentul și să îl urce. În schimb, Pender Ebikelifter coboară până la nivelul bicicletei, nefiind nevoie de nici o ridicare manuală neasistată. Odată ce bicicleta este la locul ei, brațul se blochează în poziție verticală și se telescopează în jos pentru a lăsa anvelopele bicicletei în tăvi. Curelele fixează fiecare roată, iar bicicleta este gata de utilizare. Conform New Atlas, Ebikelifter este proiectat pentru a menține bicicleta la distanță mare de vehicul în timp ce se ridică, pentru a preveni deteriorarea.

www.youtube.com

PENDER ebikelifter

Sistemul este capabil să manipuleze fără efort biciclete cu o greutate de până la 30 kg. Este conceput pentru a funcționa cu roți de dimensiuni obișnuite între 26 și 29 de inci, cu anvelope de până la 10 cm lățime și cu ampatamente de bicicletă cuprinse între 90 și 130 cm. Pender spune că va funcționa cu toate mașinile, SUV-urile și furgonetele de înălțime standard. Fabricat din aluminiu și oțel inoxidabil, Ebikelifterul în sine cântărește 11,8 kg și se montează pe barele transversale de pe acoperiș. Atunci când nu este utilizat, brațul de ridicare poate fi îndepărtat. Pender oferă acum Ebikelifter la un preț de precomandă de 748 de euro, livrările vor începe în septembrie.

AMI MÉG ÉRDEKELHET