Honda Adventure Roads se întoarce în Africa, în 2024

Mai întâi în Norvegia, apoi în Africa de Sud, iar în 2022 peisajele magice ale Islandei au fost explorate de participanții turului motociclist Honda Adventure Roads. În 2024, se va scrie un nou capitol din istoria evenimentului.

Motociclete în deșert
Foto: Honda

Anul viitor, Honda Adventure Roads se va întoarce în Africa, piloții urmând să parcurgă peste 2.800 km pe modelele CRF1100L Africa Twin prin dunele variate și drumurile montane din Maroc. Traseul a fost conceput pentru a oferi o mulțime de provocări - în total, sunt așteptați să ia parte treizeci de participanți, iar piloți profesioniști din Dakar vor sta la dispoziția lor să ofere sfaturi utile.

Foto: Honda

Honda Adventure Roads a început în urmă cu șase ani, în 2017, cu un tur de 8 zile și 3.500 km de la Oslo la Nordkapp, cel mai nordic punct al Europei continentale. Grupul de 40 de motocicliști a pilotat modele Honda CRF1000L Africa Twin prin peisaje uimitoare. Doi ani mai târziu, în 2019, aventurierii au avut de ”savurat” 12 zile de senzații tari, parcurgând 3.700 de kilometri în Africa de Sud. Ultimul tur Honda Adventure Roads de până acum a avut loc în Islanda, în iulie 2022, unde treizeci de motocicliști au înfruntat condiții meteo extreme, traversând râuri înghețate și călătorind prin munți acoperiți de zăpadă.

Fotó: Honda

În 2024, Honda Motor Europe invită din nou 30 de persoane să se alăture călătoriei de neuitat în Africa de Nord, așa că, pentru a aplica, vizitează site-ul hondaadventureroads.com. De data aceasta, piloții vor pleca din Agadir, pe coasta de vest a Marocului, și vor străbate dunele din Erg Chebbi, Gara Medouar și Munții Atlas la nordul orașului, pentru a ajunge în una dintre cele mai spectaculoase zone ale țării, Canionul Dades, înainte de a termina în orașul Nador. Parcurgând peisaje care spun povestea istoriei Marocului și dunele care pun la încercare rezistența, participanții vor învăța despre cultura țării, vor sta în bivuacuri tradiționale și se vor bucura de cerul african înstelat în timp ce ascultă cântece tradiționale Gnaoua.

www.youtube.com

Honda Adventure Roads 2024 - Morocco

Încă o dată, Honda va pune la dispoziție vehiculele (la startul din Agadir se vor alinia modele CRF1100L Africa Twins) și echipamentele aferente. În plus față de vehicule, vor fi asigurate transportul bagajelor, cazare și mese de primă clasă, navigație și realimentare, precum și asistență medicală în caz de nevoie.

AMI MÉG ÉRDEKELHET