Turn special în Danemarca

Un nou turn va oferi vizitatorilor o vedere panoramică asupra Parcului Național Marea Wadden de pe coasta de vest a Danemarcei.


Turnul Mlaștinii (Marsktarn) de 25 metri, în formă de tirbușon, are o singură scară, de unde se poate admira terenul format din bancuri şi dune de nisip, zone mlăștinoase și maree. Ecosistemul variat găzduiește 500 de specii de plante și animale.

Turnul se află lângă un nou loc de campare pentru autorulote, Marsk Camp, care pote găzdui 125 de vehicule. Recepția, cafeneaua, restaurantul și cofetăria fac parte din Parcul Antic Hjemsted. Deși noile clădiri sunt construite cu materiale rustice și naturale, cu legătură directă cu mlaștina de afară, au fost decorate modern, respectând arhitectura locului.

Iubitorii de natură se pot bucura de Parcul Național Marea Wadden, desemnat sit al Patrimoniului Mondial UNESCO pentru valoarea sa geologică și ecologică unică la nivel global. Este cel mai mare sistem de maree din lume, care se întinde de-a lungul coastelor Danemarcei, Germaniei și Olandei.

AMI MÉG ÉRDEKELHET