O croazieră fluvială de 46 de nopți care trece prin 9 țări cu 5 nave diferite

Călătoria „Rivers of the World” va concura cu croazierele pe oceane.

Foto: Uniworld

Croazierele pe oceane durează deseori chiar și luni întregi, dar ce se întâmplă cu croazierele pe râuri? Ei bine, de obicei durează o săptămână sau două. Însă noua croazieră a companiei Uniworld are un itinerariu care include nu doar mai multe fluvii și țări, dar și mai multe continente.

Foto: Uniworld

S.S. Maria Theresa

Călătoria de 46 de nopți denumită „Rivers of the World” va porni pe 20 mai 2023 și își va duce pasagerii în nouă țări la bordul a cinci nave diferite. Normal, există câteva transferuri implicate, precum și câteva nopți petrecute în hoteluri.

Foto: Uniworld

S.S. La Venezia

Aventura epică începe cu o ședere de două nopți în Egipt, după care oaspeții vor petrece o săptămână navigând pe Nil la bordul S.S. Sphinx. Următorul pas este un zbor către orașul elvețian Lugano pentru o ședere de două nopți, urmată de alte două zile în Milano.

Foto: Uniworld

S.S. Sao Gabriel

De acolo, pasagerii vor porni într-o călătorie de o săptămână la bordul navei S.S. La Venezia, de-a lungul râului Po până în Laguna Venețiană, urmată de o călătorie spre nord, până în Ungaria, unde pasagerii vor urca pe S.S. Maria Theresa din Budapesta și vor naviga o săptămână până la Passau, Germania.

Foto: Uniworld

S.S. Sao Gabriel

A patra etapă a călătoriei constă într-un traseu de o săptămână la bordul S.S. Joie de Vivre pe faimoasa Sena din Franța. Călătoria se încheie în Portugalia, cu o croazieră pe râul Douro la bordul S.S. Sao Gabriel și trei zile petrecute la Lisabona.

Foto: Uniworld

S.S. Maria Theresa

Toate cele cinci nave sunt concepute special pentru râurile pe care sunt utilizate, ceea ce înseamnă că sunt și decorate în stilul local. Toate mesele, transporturile adiționale și excursiile de zi sunt incluse în prețul care pornește de la 40.000 de euro per persoană.

AMI MÉG ÉRDEKELHET