TOP 10 DJ AI LUMII ÎN LINEUP-UL UNTOLD 2024

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 8-11 august în Cluj-Napoca.

Foto: UNTOLD


UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, se pregătește să-și deschidă porțile în perioada 8-11 august pentru sutele de mii de fani, pentru care organizatorii pregătesc noi experiențe memorabile și un lineup impresionant în care sunt incluși DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

Duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. În 2024, cei doi au urcat pe locul 2 în clasamentul realizat de DJ Mag, Top 100 DJs, și pentru al 10-lea an la rând au fost recompensați cu trofeul la categoria Highest Duo. Show-urile live unice i-au transformat în staruri globale, iar cei doi au fost headlineri la cele mai mari festivaluri din lume.

Ilustrație: UNTOLD

Martin Garrix, DJ-ul care ocupă locul 3 în Top 100 DJ Mag, revine și el pe scena principală de la UNTOLD. Garrix a lucrat cu cei mai mari artiști mainstream, de la Dua Lipa, Usher sau U2, și este al doilea olandez din istoria muzicii electronice care a ocupat de patru ori locul 1 în Top 100 DJs. Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul oficial Top 100 DJ Mag, a reușit la fiecare apariție live de pe mainstage-ul UNTOLD să ofere show-uri special pregătite pentru fanii de festival.

Este considerat a fi cel mai mare DJ și producător brazilian din toate timpurile.

www.youtube.com

New heroes of UNTOLD 2024 revealed

Cultura underground are scena ei în universul UNTOLD, iar în 2024, scena Galaxy va fi un adevărat fenomen datorită celor mai cunoscuți DJ din curentul techno, confirmați pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD: Carl Cox, Solomun și australianul FISHER.

AMI MÉG ÉRDEKELHET