Mit szólnál, ha úgy utazhatnál, mint James Bond? Nem olcsó, de lehetséges!

Autós üldözés sportkocsikkal, bombák hatástalanítása, kincsvadászat trópusi tengereken – légy te is titkosügynök!

Fotó: Pelorus

Ha valaha is álmodoztál arról, hogy milyen lehet a világ leghíresebb titkosügynökének bőrébe bújni, van egy jó hírünk! A brit Pelorus utazási iroda négy új exkluzív csomagjának köszönhetően bárki James Bondnak érezheti magát. Az exkluzív kémkaland-csomagokat a 007-es ügynök filmjei ihlették.

Fotó: Pelorus

A Pelorus négy különböző „küldetést” kínál az akciórajongóknak. Az egyik misszió során robbanószerkezeteket kell „hatástalanítani”, miközben 12 napon át kalandozunk Grönland lenyűgöző tájai között. Egy másik, 10 napos utazási csomag az Andamán-tengerre viszi az ügyfeleket, ahol thaiföldi szigetek között vitorláznak egy ellopott relikvia után kutatva, majd túl kell élniük a dzsungel kihívásait. Emellett

a Skót-felföldön üldözhetjük a rosszfiúkat egy Aston Martin volánja mögött,

vagy a Dolomitokon át utazhatunk Velencébe (magánhelikopterrel, majd sílécen végül sportkocsival), hogy ott Bond-stílusában kortyolgassunk egy vodka-martinit – rázva, nem keverve.

Fotó: Pelorus

A „kémtevékenységek” után, a nap végén, természetesen luxuskörülmények várnak az utazókra. Valamennyi csomaghoz ötcsillagos szállások (luxushotelektől fényűző apartmanokon át egészen privát kastélyokig) tartoznak, és amikor eljön az étkezés ideje, magánszakács áll a „titkosügynökök” rendelkezésére.

Fotó: Pelorus

Az árak a választott csomagtól függenek. A grönlandi fagyos tundrán 12 főre 500 ezer dollárba kerül az expedíció, a thaiföldi kalandokért 12 ezer dollárt kel fizetni fejenként. A skóciai autózás 15 ezer dollár páronként, míg a Dolomitoktól Velencéig tartó „küldetés” 10 ezer dollár egy napra.

AMI MÉG ÉRDEKELHET