Hiába ismeretlen az úticél, percek alatt elfogytak a jegyek

Titokzatos helyre indulnak a Scandinavian Airlines hűséges utasai.

Fotó: Facebook


Váratlan húzással állt elő a Scandinavian Airlines (SAS), az észak-európai légitársaság ugyanis egy úti cél nélküli járattal lepte meg a hűségprogramjában részt vevő utasokat – a jegyek pedig villámgyorsan elkeltek.

„Destination Unknown” vagyis “Ismeretlen Úticél” – végállomás neve helyett csupán ennyi szerepelt a skandináv légitársaság legújabb kezdeményezésében. A SAS hűségprogramja azon tagjainak ajánlotta fel a névre szóló, rejtélyes utazást, akik nem bánták, hogy eltitkolják előlük, hova is fognak majd leszállni.

Fotó: Facebook

A cég ugyanis csak annyit árult el, hogy a repülőgép április 5-én száll fel Kopenhágából és három nappal később ugyanoda érkezik vissza, de maga az út alig „pár órát” tart majd. A Scandinavian Airlines elmondása szerint az utasok csupán a repülőn tudják majd meg, hova is tartanak, bár egy nappal az indulás előtt kapnak némi segítséget, hogy milyen holmikat is csomagoljanak a bőröndjükbe.

Fotó: Facebook

A meglepően sok jelentkező volt közül az SAS egy nappal a titokzatos járat bejelentése után választotta ki a szerencsés utasokat, akik 24 órát kaptak arra, hogy elutasítsák vagy lemondják a 30 ezer mérföldnyi hűségpontba kerülő ajánlatot. És azoknak sem reménytelen a helyzete, akiket még nem választott ki a légitársaság, amennyiben ugyanis valaki lemondja az utazást, a Scandinavian Airlines a várólistás jelentkezők között sorsolja ki a megüresedett helyet.

AMI MÉG ÉRDEKELHET