Oricine se poate caza acum în vila din serialul The White Lotus! Aruncă și tu o privire!

Vila Tasca costă în jur de 5.500 de euro pe noapte – însă poate fi închiriată pentru minim trei nopți, pentru maxim 8 persoane.

Foto: Airbnb

În întreaga lume se vorbește încă despre al doilea sezon al serialului „The White Lotus” de pe HBO. V-am prezentat deja hotelul central al serialului plasat în Sicilia, acum să vedem vila care apare în episodul 3, care între timp a apărut în oferta platformei Airbnb.

Foto: Airbnb

Al doilea sezon al serialului „The White Lotus” are loc în Sicilia, în principal la Taormina, dar în episodul 3 Daphne (Meghann Fahy) și Harper (Aubrey Plaza) părăsesc hotelul pentru a explora insula – vila în care au avut loc filmările poate fi închiriată deja pe Airbnb. Spre deosebire de personajele din serial, trebuie să petrecem cel puțin trei nopți în conacul numit Villa Tasca, așa că prețul celui mai scurt sejur începe de la 16.600 de euro.

Foto: Airbnb

Construită în secolul al XVI-lea și având trei etaje, Vila Tasca este situată între Palermo și Monreale, la mai puțin de zece minute de renumita capelă Palatinus.

Este înconjurată de o grădină luxuriantă de 20 de hectare, cu copaci străvechi și o livadă de lămâi veche de secole.

Iazul parcului servește drept piscină naturală, iar cei maxim opt oaspeți sunt așteptați de patru dormitoare și cinci băi. În interior găsim fresce ornamentale, podele de piatră, o scară dublă impunătoare și candelabre din sticlă Murano, precum și o mulțime de antichități și picturi cu rame aurii frumos iluminate de ferestrele gigantice prin care intră lumina naturală mediteraneană. Cât despre distracție - în clădirea renascentistă există o sală de biliard, un bar și o sală de muzică. Un personal format din șase persoane se ocupă de confortul oaspeților, dar contra unui cost suplimentar le poate sta la dispoziție și un bucătar.

Galerie foto

Foto: Airbnb


Foto: Airbnb





Foto: Airbnb




Fotó: Airbnb



Fotó: Airbnb


AMI MÉG ÉRDEKELHET