La Timișoara s-a deschis primul parc acvatic din Banat

Amazonia propune multiple bazine cu apă, complex de saune, centru de terapie și wellness, dar și o serie de tobogane și instalații de entertainment.

Foto: Facebook

Amazonia, primul centru de wellness, relaxare și distracție acvatică din Banat, s-a deschis în data de 31 martie la Timișoara. Realizat cu o investiție de 20 de milioane de euro, complexul se întinde pe o suprafață de peste 4,3 hectare.

Foto: Facebook

Noul complex Amazonia din Timișoara va funcționa pe toată perioada anului între orele 10.00 și 22.00. Tarifele diferă în funcție de zonele de acces și durata dorită: biletele pentru copii pornesc de la 20 de lei, iar cele pentru adulți de la 40 de lei.

Zona de Aquapark are o suprafață de 7.500 de mp.

Pentru copiii de până la 10 ani a fost pregătit un bazin cu o adâncime de 40 cm, echipat cu tobogane și jucării acvatice. Tot aici se mai află un bazin care are patru tobogane cu trasee diferite și înălțimi de la 3 până la 9 metri, un bazin mare de relaxare, prevăzut cu 58 de locuri de hidromasaj, 10 șezlonguri pentru masaj cu aer, cinci vulcani de aer, instalații de masaj cervical și jacuzzi, grotă, perdea de apă și iluminat cromoterapeutic. A fost amenajat și un bazin care face trecerea între interior și exterior, prevăzut cu diferite instalații de aer și hidromasaj. În sezonul de vară, Amazonia va oferi o zonă exterioară cu un bazin olimpic, un bazin pentru copii cu tobogane, două bazine cu apă termală și un complex de șase tobogane acvatice și zonă splash.

Foto: Facebook

Apa termală din această zonă are calități terapeutice dovedite pentru diverse afecțiuni și poate fi folosită pentru tratament balnear, iar Zona Termală oferă trei bazine, dintre care una este exterioară. Zona Spa vine dotată cu baie de aburi, dușuri tematice, salină, trei tipuri de saună: curte interioară cu saună exterioară, sală de relaxare cu șezlonguri și săli pentru terapii asiatice autentice.

Noul complex Amazonia dispune și de o clinică de sănătate specializată în servicii de fizio și kinetoterapie.
AMI MÉG ÉRDEKELHET