Cei mai buni fotografi auto au explorat în natură designul BMW

#BMWPhotoCamp a avut loc într-unele dintre cele mai friguroase regiuni din România: Harghita şi Covasna.

Continuând tradiţia unor serii de evenimente organizate în ultimii ani, BMW România a invitat şapte dintre cei mai buni fotografi auto din România la o experienţă de explorare a designului a două categorii de modele emblematice pentru marcă: BMW Seria 4 Coupé şi gama X superioară – BMW X5, X6 şi X7.

Au răspuns invitaţiei şapte profesionişti – Radu Chindriş, Adrian Cobzaşu, Mihai Dăscălescu, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv, Dragoş Savu, Andrei Toboşaru – care aduc împreună peste 100 de ani de experienţă cumulată în domeniu. De altfel, România are o tradiţie bogată a fotografiei auto, cu un prim nucleu format la finalul anilor '90 cu proiectul Freelancer, aparţinând unuia dintre pionierii în domeniu, Dan Beşliu. Cei şapte fotografi au colaborat de-a lungul timpului cu toate publicaţiile auto importante din România. De asemenea, au în portofoliu şi alte proiecte, aşa cum sunt fotografia în domeniul modei, reportaj sportiv, streetphotography şi au semnat colaborări cu mărci importante de automobile la nivel internaţional.

Experienţa #BMWPhotoCamp a fost organizată în jurul Grand Hotel Balvanyos şi a beneficiat de peisajele acoperite de zăpadă din Harghita şi Covasna, de locaţii precum Barajul Frumoasa sau zonele împădurite din jurul Lacului Sfânta Ana, de drumuri pitoreşti, asfaltate sau de ţară, în jurul localităţilor Baraolt, Miercurea Ciuc şi Sfântul Gheorghe. Ninsoarea abundentă din perioada fotografiilor a oferit peisaje spectaculoase, pline de poveste.

Fotografiile realizate în cadrul proiectului sunt oferite spre publicare în scopuri editoriale, dar vor fi organizate şi sub forma unei expoziţii găzduită la nivel naţional în întreaga reţea de dealeri. Continuând iarăşi o serie de iniţiative locale, este posibil ca o serie din imaginile realizate să fie folosite în campaniile publicitare BMW România, aşa cum de curând a fost colaborarea semnată cu Ciprian Mihai în jurul proiectului BMW Seria 4 „Who Am I”.

Galerie foto:









AMI MÉG ÉRDEKELHET