Persze, hogy van applikáció a csomagoláshoz is – ráadásul tényleg hasznos!

A PackPoint alkalmazás sokkal intelligensebb, mint gondolnád és tényleg segítségedre lehet!

Fotó: Shutterstock

Ha gyakran utazol, akkor mindenképp kapjon állandó helyet az okostelefonodon vagy tableteden a PackPoint applikáció, mert felgyorsítja a bepakolást, még akkor is, ha már nagyon rutinosnak érzed magadat. De azoknak is jól jöhet a PackPoint, akik több embernek csomagolnak egyszerre. Lássuk mit tud ez az okos applikáció!

Hogyan működik A PACKPOINT?

Fotó: Shutterstock

  • Írd be az utazás hosszát, az úti célt és a nyaralás programjait, erre kapsz egy javaslatot, hogy miket csomagolj.
  • A tételeket kicserélhetjük, tehetünk bele újakat, vagy a lista sorrendjét megváltoztathatjuk.
  • Készíthetsz egy kapszulagardrób listát is, ha kicsi poggyásszal utaznál (például fapados járattal) egy hosszú hétvégére.
  • Ha kész vagy a teljes listával, akkor el is menthetsz magadnak egy hosszabb – mondjuk nyári – csomagolási listát és egy minit pár napos vakációkhoz.
  • Utólag ki is egészítheted ezeket a jegyzékeket egy-két új elemmel, ha utólag rájöttél, hogy jobb lett volna mást is vinni a nyaralásra, például hajszárítót vagy olyan eszközöket, amik nem első körben jutnak eszünkbe.

Virtuális bőröndmérés

Fotó: Shutterstock

Ha már a csomagolásnál tartunk, akkor a csomagkalkulátor is praktikus lehet számodra.

Ha nem akarsz a repülőtéren plusz pénzt fizetni azért, mert túllépted a súlyhatárt, akkor már az utazás előtt két nappal végezz el egy „elméleti" bepakolást az összes olyan holmival, amit tényleg vinni szeretnél. A Wayfairer Travel saját kalkulátora átlagsúlyokkal számol, például egy átlagos női farmerével vagy egy pár férfi csizmáéval, de akár gyerekruhákkal is, és még hajszárítót, telefontöltőt, kozmetikumokat is ki tudsz választani a listából.

AMI MÉG ÉRDEKELHET