Călătorie cu trenul la cercul polar arctic

Nu este prea devreme să începi să te gândești la călătoriile tale din 2022. De exemplu, cu rezervarea acelei călătorii la Cercul polar la care visezi de mult!

Up Norway, o companie de itinerarii de călătorie personalizate, este pregătită să-ți aducă o vacanță diferită de oricare alta, prin călătoria sa Arctic Circle Express.

Foto: Getty Images

Călătoria pe calea ferată începe în Oslo, unde oaspeții se vor îmbarca pentru o expediție de 11 nopți prin cele mai frumoase peisaje ale Norvegiei, cu munți maiestuoși, fiorduri și cascade. Vizitatorii vor adormi în locuri special selectate pentru a admira natura de aproape - pe jos, cu barca sau chiar într-un caiac. De la Oslo, trenul se va îndrepta spre renumita linie de cale ferată Flåm, cea mai abruptă din Europa, permițând pasagerilor să coboare aproape 3.000 de metri într-un fiord aflat dedesubt. Acolo vor urca într-o croazieră pe fiord de-a lungul Nærøyfjordului, protejat de UNESCO

Foto: Up Norway

Oaspeții se vor îndrepta apoi către orașul hanseatic Bergen înainte de a urca pe ruta Hurtigruten, care va opri în Ålesund, cunoscută și sub numele de Veneția Nordului.

Apoi cplptorii se vor întoarce la bord pentru o călătorie de-a lungul căii ferate Rauma de la Åndalsnes la Dombås și apoi la Trondheim, unde se află cea mai mare catedrală medievală din nord. Apoi vor schimba și vor merge pe linia Nordland, care îi va duce în cele din urmă prin Cercul polar, unde vor petrece zilele următoare explorând unele dintre cele mai magice peisaje de pe pământ.

Și acestea sunt doar punctele culminante. Există mult prea multe locuri inedite de interes în acest itinerar fantastic pentru a le împărtăși aici. Călătoria va fi disponibilă pentru rezervare din iunie până în septembrie 2022, iar prețurile încep de la 4.000 USD de persoană.

Galerie foto

Foto: Up Norway


Foto: Up Norway


Foto: Up Norway


Foto: Up Norway


Foto: Up Norway


Foto: Up Norway


AMI MÉG ÉRDEKELHET