Unde și ce mâncăm în Dubai – 4 restaurante accesibile într-una dintre capitalele gastronomice ale lumii

Dubaiul oferă o gamă de meniuri ieftine, de la street food libanez la delicatese tradiționale etiopiene sau mâncăruri indiene și indochineze autentice.

Foto: Facebook

Mâncărurile ieftine sunt disponibile și în Dubai, una dintre cele mai luxoase metropole din lume. Mai mult, poți avea parte de o calitate atât de bună la prețuri accesibile, încât nici nu vei observa că nu mănânci la un restaurant de lux. Iată patru restaurante accesibile din cel mai în vogă oraș din lume!

​Bu Qtair

Foto: Instagram

Bu Qtair este popular nu doar printre turiști, ci și printre localnici, pentru că oferă cele mai bune preparate din pește proaspăt din oraș, potrivit CNN. Localul este, de asemenea, renumit pentru amestecul său unic de condimente, pe care numai doar ei îl folosesc la preparatele din pește. Cum Bu Qtair este mai degrabă un bufet decât un restaurant clasic, prețurile nu sunt deloc exagerate.

Zagol

Foto: Pixabay

Deși bucătăria din Orientul Mijlociu abundă în preparate vegetariene, nu este ușor să găsești un restaurant pur vegan în această regiune. Cu toate acestea, Zagol oferă ceva și pentru cei care preferă să nu mănânce produse de origine animală. O fuziune între bucătăria din Orientul Mijlociu și cea etiopiană are ca rezultat mâncăruri proaspete, gustoase și foarte condimentate. Restaurantul servește porții mari, așa că merită să vă așezați și să savurați un fel de mâncare împreună.

Al Mallah

Foto: Facebook

Al Mallah este unul dintre cele mai populare restaurante din oraș, de 45 de ani încoace. A început ca un bufet de sucuri, dar s-a dezvoltat într-un lanț cu cinci restaurante în Dubai și are un meniu de peste 150 de preparate libaneze. Nu ai cum să nu te saturi aici din doar 8-10 dolari! O pita umplută cu de toate costă 7 dolari, dar există întotdeauna un meniu variat la reducere, cu șaorma, falafel și alte delicatese din Orientul Mijlociu.

​Mama'Esh

Foto: Facebook

Acest restaurant palestinian confortabil și autentic a devenit acum un lanț, cu un total de șase restaurante care funcționează în Dubai. Nu numai că oaspeții beneficiază de servicii excelente și mâncare delicioasă, dar și de ceai, pâine și acces Wi-Fi gratuit - nu este o coincidență faptul că Mama'Esh este foarte popular printre turiști.

AMI MÉG ÉRDEKELHET