Toszkána, másképp! A Four Seasons pazar autóskörutat szervez az olasz régióba!

Hogyan a legjobb felfedezni a vidéki Itáliát? Egy Ferrari volánja mögött!

A Four Seasonsegyhetes autós túrája a festői tájakat pincelátogatással, a Michelin-csillagos menüket történelmi látnivalókkal ötvözi.

Fotó: Four Seasons

A Four Seasons szállodalánc és a Canossa Events összefogtak, hogy egyedi lehetőséget nyújtsanak azoknak, akik egy emblematikus autó volánja mögött szeretnék bejárni Olaszország talán legszebb részeit.

Az exkluzív utazásra szeptember 24-30. között kerül sor.

A hétnapos túra a járműválasztással indul. Természetesen lehetőség nyílik saját autóval is utazni, de ez valószínűleg nem olyan szórakoztató, mint a rendelkezésre álló flottából szemezgetni. A listán ugyanis klasszikus és high-tech autók egyaránt megtalálhatók, a 720 lóerős Ferrari F8 Spider ugyanúgy, mint az 1966-os Triumph Spitfire roadster. A túra „főhadiszállása” a firenzei Four Seasons hotel.

Fotó: Four Seasons

A szervezet túra egy vacsorával indul a hotelben, másnap pedig a résztvevők a híres Chianti régió borospincéi felé veszik az irányt, ahol privát birtokbájárásokon és kóstolásokon vehetnek részt.

Az egész túrára igaz, hogy számos olyan rejtett hely nyílik meg, amely amúgy zárva van a nagyközönség előtt.

A körút másod szakaszában először a Siena környéki festői tájakon autózik majd a csapat, miközben a középkori Montalcino városkában ebédel majd. Az utazók emellett megcsodálhatják majd Bolgheri híres örökzöldjeit és Ornellaia nevezetes dűlőit. A túra egy varázslatos estével zárul a firenzei operában, amit másnap egy búcsúreggeli követ.

Ahogyan az várható, az egyedi toszkán barangolás nem olcsó: az árak 50 ezer eurótól indulnak egy főre.

VIDEón a FOUR SEASONS autós túrája

www.youtube.com

Beyond by Four Seasons
AMI MÉG ÉRDEKELHET