5 hoteluri în care să fii răsfățat în Grecia anul acesta

Grecia, care ne așteaptă cu istoria sa interesantă, plajele minunate, mâncarea delicioasă și localnicii prietenoși, nu degeaba este în continuare una dintre cele mai populare destinații de călătorie din Europa.

Sunt persoane cărora le place campingul și le place să doarmă în altă parte în fiecare seară, sunt turişti care preferă să stea într-o pensiune și să își gătească singuri, dar sunt mulți care sunt dispuși să plătească pentru servicii complete. Din fericire, țara mediterană nu duce lipsă de hoteluri all-inclusive, iar noi vi le arătăm pe cele mai bune!

.

Aeolos Beach Hotel – Corfu

Foto: www.aeolosbeach.gr

Hotelul de pe coastă este ideal pentru turiştii care, pe lângă odihnă, vor să se relaxeze activ, fără să părăsească teritoriul hotelului. Stațiunea de pe coasta sud-estică a insulei grecești este locul perfect pentru asta, deoarece îi așteaptă pe oaspeți cu două piscine, un centru spa cu servicii complete și o mulțime de activități de agrement, cum ar fi tenisul, cursurile de fitness și voleiul pe plajă.

Foto: www.aeolosbeach.gr

Hotelul oferă, de asemenea, petreceri cu participarea muzicienilor și dansatorilor locali. Tariful all inclusive include masa pe tot parcursul zilei în restaurantul principal, cu o cantitate nelimitată de vin îmbuteliat, bere și băuturi răcoritoare, dar și șezlongurile și umbrelele de soare de pe plajă, clubul pentru copii, sauna și sala de fitness sunt disponibile gratuit.

Creta Maris Beach Resort – Creta

Foto: www.cretamaris.gr

Stațiunea este un adevărat imperiu gourmet, cu șase restaurante și șapte baruri – incluzând atât locurile în care te poți îmbrăca lejer, cu costum de baie pe plajă, cât și restaurantele care necesită o ținută elegantă. Stațiunea oferă, de asemenea, o experiență culinară privată la lumina lumânărilor pentru oaspeții care doresc o seară romantică, și pot degusta cele mai bune delicatese grecești, toate pe plajă, la apusul soarelui.

Foto: www.cretamaris.gr

Adolescenții între 12 și 15 ani sunt așteptați în iulie și august cu jocuri de societate și cărți adecvate vârstei la Teeners 'Club, iar cei mai mici se pot juca în Asterias Kids ’Club și pot viziona o varietate de povești în sălile de cinema.

Port Royal Villas & Spa – Rodos

Foto: www.portroyal.gr

Destinat special adulților, hotelul are mobilier de lux, lucrări de artă locală, o grădină bine întreținută, cu plantații de măslini și o piscină infinită. Oaspeții pot alege dintre camere, apartamente și bungalouri, inclusiv cazare directă pe malul mării, cu piscină privată.

Foto: www.portroyal.gr

Locația hotelului este, de asemenea, perfectă – Kolymbia este un sat de vacanță liniștit, cu excursii regulate cu vapoare din port. Hotelul de design este amplasat între două golfuri frumoase, unde alternează plajele cu pietriș și nisip. Inspirat de filozofia orientală și occidentală, Ethereal Spa & Wellness este un sanctuar al echilibrului sufletului și corpului, cu multe posibilități de tratamente de răsfăț separate, însoțite de sunetul valurilor blânde ale Mării Egee.

Blue Lagoon Village – Kos

Foto: bluelagoonvillage.gr

Acest complex de lux în stil rustic și ferestre uriașe este una dintre cele mai mari vedete ale stațiunilor all-inclusive. Hotelul cu 447 de camere este situat la numai 10 km de centrul orașului Kefalos, dar și în apropierea uneia dintre cele mai frumoase plaje din Kos, Paradise Beach.

Foto: bluelagoonvillage.gr

Hotelul oferă acces direct la plajă, permițând oaspeților să meargă imediat la plajă din camera lor. În stațiune se găsesc o mulțime de restaurante, printre altele japoneze, italiene, chinezești sau americane, dar bineînțeles că putem alege și din meniurile tradiționale grecești. Hotelul se află la mai puțin de 30 de minute de plimbare pe jos de orașul Kos, ceea ce îl face o locație excelentă pentru explorarea zonei.

Lux Me White Palace Grecotel Luxury Resort – Creta

Foto: www.thewhitepalace.com

Chiar și denumirea sugerează deja că este vorba de un adevărat hotel de lux, cu o priveliște elegantă, pereți văruiți în alb, zone comune deschise și palmieri uriași. Putem alege dintre mai multe apartamente care, fără excepție, oferă vedere la plajă.

Foto: www.thewhitepalace.com

Stațiunea are 21 de piscine, dar există o mulțime de alte activități din care să alegem: cinema în aer liber, călărie, scufundări sau ciclism montan, dar hotelul are și propria sa fermă, care oferă o experiență grozavă pentru toate vârstele. Din ce în ce mai mulți aleg hotelul ca loc de nuntă, deoarece nu există o experiență mai frumoasă decât să spună „da” sub cerul azuriu, cu marea turcoaz în fundal.

AMI MÉG ÉRDEKELHET