Fisker lucrează la un vehicul off-road electric

Obiectivul Fisker este de a demonstra că propulsia electrică își are locul în lumea off-road, cum și în natură sunt foarte importante funcţionarea silenţioasă și emisiile zero.

Foto: Fisker


Fisker produce mașini electrice de peste 10 ani: gama actuală include SUV-ul Ocean, ale cărui prime exemplare au fost deja livrate și în Europa, dar în viitor vor apărea și un crossover și un model sport. Între timp, o versiune off-road a modelului Ocean, numită Force E, se află în stadiul de concept.

Foto: Fisker

În consecinţă, Ocean Force E este echipat cu o suspensie specială și anvelope off-road de 33 de inci, în timp ce pachetul de baterii, integrat în platforma de podea, este protejat de un scut din titan. În interior, covorașele din cauciuc și mânerele de prindere și punctele de ancorare suplimentare asigură caracterul practic, în timp ce un coș de acoperiș, un sistem de iluminare suplimentar și un cârlig de remorcare vor fi, de asemenea, disponibile. Cele două motoare electrice, care asigură propulsia, au o putere maximă combinată de 550 CP.

AMI MÉG ÉRDEKELHET