Un parc tematic Hello Kitty se deschide în 2024

Parcul tematic din Hainan, China va oferi vizitatorilor o gamă interesantă de divertisment, spectacole, gastronomie și shopping.

Un parc de distracții cu tematică Hello Kitty vine în China în 2024, iar vizitatorii vor avea ocazia de a se cufunda în lumea caracterului japonez super-drăguț.

Ilustrație: Sanya Hello Kitty Park


Primele ilustrații digitale ale parcului includ Hello Kitty Lanterns, o alee acoperită, iluminată și o figurină Hello Kitty gigantică, îmbrăcată în stil egiptean, care se înalță deasupra unui roller coaster. Stațiunea Sanya Hello Kitty Park de 52 de acri va avea mai multe magazine cu suveniruri și produse Hello Kitty și un hotel JDV by Hyatt cu 221 de camere și vile decorate cu design Hello Kitty și alte personaje Sanrio binecunoscute. Hotelul va include, de asemenea, trei restaurante, un bar, o sală de bal tematică, o piscină și un centru spa și de fitness. Hotelul se va deschide în 2025.

Ilustrație: Sanya Hello Kitty Park

Viitorul parc de distracție din China se va alătura locurilor deja existente cu tematică Hello Kitty, cum ar fi Sanrio Puroland, un uriaș parc tematic interior în Tokyo, salonul Hello Kitty Beauty Spa din Dubai sau Hello Kitty Grand Café din California și Las Vegas.

AMI MÉG ÉRDEKELHET