Ilyen az economy osztály, ami felér egy business osztállyal!

Repülőjegy-vásárlás okosan: luxus a turistaosztályon! Megmutatjuk, mit tapasztalt egy család a négyórás repülőút során, amivel talán épp a legközelebbi repülőjegy-vásárlásodhoz adunk egy kis segítséget.

Fotó: Emirates


Marina Mogilko digitális tartalomkészítő, aki férjével jól menő vállalkozást vezet a Szilícium-völgyben. Az orosz származású család igyekszik költséghatékonyan utazni, így – bár megtehetnék – nem business classon repülnek, hanem alaposan tájékozódnak repülőjegy-vásárlás előtt és a legjobb ár-értékű turistaosztályon foglalnak. Alapos információgyűjtés után az Emirates prémium economy jegyeit választották, melynek a szolgáltatásai egyébként megfelelnek más légitársaság business class juttatásaival.

Mi jár 700 dollárért?

Fotó: Emirates

Ennyi volt ugyanis fejenként a prémium turistaosztályú jegy a család tagjainak Maléból (Maldív-szigetek) Dubajba, két kicsi gyerekkel.

  • A járaton kaptak a kicsik egy meglepetés játékcsomagot, amivel elüthették az időt.
  • Az utasok több-fogásos meleg ételt és nassolni valót is kapnak egy ilyen rövid úton, ráadásul a beszámoló szerint ezek a finomságok ízletesek és jó minőségűek is voltak.
  • Ezen felül minden ülés háttámlájában van beépített kijelző, amin játszhatnak vagy filmet nézhetnek az utasok.
  • A fedélzeten van mindenki számára elérhető ingyenes wifi-szolgáltatás is.
  • Olyan egyedi kéréseket is teljesítenek a légiutas-kísérők, minthogy elmossák a gyerekek cumisüvegét.
AMI MÉG ÉRDEKELHET