În sfârșit, a sosit una dintre cele mai cool rulote din lume!

La mai bine de zece ani după ce a fost anunțată pentru prima dată, una dintre cele mai tari rulote din lume a devenit acum o realitate, putând fi comandată la un preț de bază de 268.500 de dolari.

Foto: W2

Dezvoltată de compania neozeelandeză W2, Romotow T8, cu o lungime de 9,3 metri, este formată din două elemente – un cadru care servește drept șasiu și o cabină interioară, care poate fi rotită la 90 de grade atunci când rulota este parcată. Cadrul exterior fix funcționează apoi ca o terasă acoperită, cu o masă și o bancă încorporate, pliabile.

Foto: W2

Cabina Romotow T8 nu este doar rotativă, ci și spațioasă și cu un design modern. Interiorul de 27 de metri pătrați include o bucătărie complet echipată și o zonă de luat masa, precum și un duș și o toaletă separată. În dormitor există două paturi de o persoană sau un pat dublu, iar în camera de zi a fost amplasat un pat dublu pliabil.

Foto: W2

Divertismentul este asigurat de un televizor montat pe perete, un proiector în aer liber și un sistem de sunet. Numeroasele funcții ale cabinei și sistemul hidraulic de rotație sunt alimentate de un pachet de baterii litiu-ion, care este alimentat și de panourile solare montate pe acoperiș.

ROMOTOW T8 VIDEo

www.youtube.com

Romotow Prototype - Automated Setup
AMI MÉG ÉRDEKELHET