Care sunt cele mai în vogă destinații printre utilizatorii TikTok?

Aplicația devine din ce în ce mai populară – acum, când se poate călători, oferă conținut interesant și pentru cei care vor să exploreze lumea.

Foto: Unsplash

În urmă cu câțiva ani, mulți oameni au găsit idei pentru destinații de călătorie sau ce atracții să viziteze din fotografiile Insta, iar mulți chiar și-au cumpărat bilete de avion special pentru o atracție anume. Acum, motorul de căutare a biletelor de avion Next Vacay a alcătuit topul care arată cele mai populare destinații în rândul utilizatorilor TikTok.

Foto: Shutterstock

În acest an expresia „travel TikTok videos” a fost căutată pe Google de 350% (!) mai mulți oameni decât anul trecut. Lista virtuală este foarte variată atât în ceea ce privește continentele, cât și zonele de interes. Pe lângă popularitatea videoclipurilor TikTok, la alcătuirea listei finale au fost luate în considerare punctajul de evaluare de pe Tripadvisor, numărul de vizitatori anuali, vremea și disponibilitatea de cazare la prețuri accesibile.

TikTok Top 10:

  1. Disney World, Florida
  2. Burj Khalifa, Dubai
  3. Turnul Eiffel, Paris
  4. Taj Mahal, India
  5. Grand Canyon, Arizona
  6. Las Vegas Strip
  7. Golden Gate, San Francisco
  8. Barajul Hoover, Arizona
  9. Parcul Național Yosemite
  10. Stonehenge, Anglia

De asemenea, merită să ținem cont de faptul că majoritatea utilizatorilor de TikTok sunt în jur de 20 de ani sau mai tineri, așa că nu este de mirare că Disney World a ocupat primul loc în rândul utilizatorilor reprezentând „generația Disney”, dar există câteva surprize pe listă. Cum ar fi de exemplu Barajul Hoover și hidrocentrala de la granița statelor Arizona și Nevada sau Stonehenge din Anglia.

CENTRALA ELECTRICĂ DEVENITĂ SIMBOL

Foto: Shutterstock

Centrala electrică numită după președintele Hoover este o atracție populară datorită dimensiunilor sale impresionante, în timp ce joacă, de asemenea, un rol foarte important în viața și dezvoltarea țării. De aici ajunge apa în orașele și fermele de la graniță, din partea sud-vestică a Statelor Unite, deoarece barajul și centrala electrică construite în 1936 pe râul Colorado sunt o soluție atât pentru alimentarea cu energie, cât și pentru irigare. Lacul de acumulare Mead din spatele barajului furnizează apă proaspătă pentru 20 de milioane de oameni din statele Nevada, Arizona și California și energie electrică pentru 1,3 milioane de oameni.

AMI MÉG ÉRDEKELHET