Erre senki sem számított – shooting brake koncepció a BMW-től!

Az egyetlen példányban, kézzel készített BMW Concept Touring Coupé tanulmányautó a tradicionális karosszériépítést egyesíti a modern sportautók technológiájával.

Fotó: BMW Group

A BMW formatervező részlege egy shooting brake (kétajtós, sportos kombi) modellt faragott a Z4 sportautóból. A BMW Concept Touring Coupé elnevezése és arányai a BMW 328 Touring Coupé modellre utalnak, amely 1940-ben megnyerte a Mille Miglia hosszútávú versenyt.

Fotó: BMW Group

A látványos, Sparkling Lario névre keresztelt karosszériafényezési árnyalatot kifejezetten a BMW Concept Touring Coupé tanulmányautóhoz keverték ki a szakemberek. A kék üvegpelyhekkel megszórt szürkésbarna árnyalat összhatása egyedülállóan mély szín benyomását kelti. A színösszeállítás az exkluzív, elöl 20, hátul 21 colos, húszküllős könnyűfém keréktárcsákon is folytatódik. Az utastérbe a Poltrona Frau olasz manufaktúra által készített, precíz bőrözésű felületek csempésznek luxushangulatot. Az ülések mögötti csomagtér bőséges helyet kínál egy spontán kiruccanáshoz; a méretre gyártott poggyászkészlet a modenai Schedoni manufaktúra munkáját dicséri.

Fotó: BMW Group

AMI MÉG ÉRDEKELHET