Experiențe unice la UNTOLD 2023

Pentru cea de-a 8-a ediție, creatorii UNTOLD prezintă un nou concept creativ captivant, The Light Phoenix.

Foto: UNTOLD

În perioada 3-6 august, în timpul celor patru zile de festival, orașul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii și al magiei, în care fiecare participant este invitat să combine realul cu imaginarul. Ceremonie oficială de deschidere va oferi fanilor de pe Cluj-Arena, un show memorabil al DJ-ului care ocupă locul 4 în Top 100 DJ Mag, brazilianul Alok.

Foto: UNTOLD

Pe timpul celor patru zile și patru nopți de festival, organizatorii UNTOLD au pregătit o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, o replică reală a unui celebru lanț de restaurante va fi disponibilă în festival, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, experiențe VR, scene și workshop-uri tematice sau walking act-uri. De la petreceri tematice la experiențe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet, live-cooking, serviciu de food delivery direct în festival, pentru a nu rata niciunul dintre artiștii favoriți, totul este pregătit pentru a transforma zilele de festival în momente memorabile. Fanii festivalului vor fi întâmpinați de personaje fantastice, acrobați internaționali, animatori, majorete, dansator, toboșari veniți din România, Franța, Spania, Marea Britanie, Germania.

Foto: MOL România/Amanda Maier

În zona provocărilor, MOL România va testa cunoștințele despre condus cu ajutorul simulatoarelor interactive.

Participanții la festival se pot întrece în această cursă care se va finaliza cu premii speciale. Fanii inteligenței artificiale vor face cunoștință cu soft-ul „Revocalize AI” care le va modifica live vocea și îi va ajuta să cânte piesele favorite cu vocea artistului pe care îl îndrăgesc cel mai tare. The Sanctuary este un spațiu sigur și relaxant, parte a festivalului UNTOLD, în care participanții pot intra în contact cu practici concepute pentru a-și îmbunătăți starea de bine. Este un loc creat special pentru conversații și pentru a descoperi oameni noi, poate, viitori prieteni. Toate aceste experiențe pot fi admirate de sus, din roata fantastică înaltă de 30 de metri, care oferă o panoramă impresionantă asupra universului UNTOLD, precum și asupra orașului Cluj-Napoca.

AMI MÉG ÉRDEKELHET